Ma a lakásmaffia ügyem legújabb fejleményeivel folytatjuk.
(Összes részlet a lakasmaffia címke alatt). 

Kezdésnek kaptok néhány képet a jelzálogfelvétel előtti terepszemléről. ;)

A zsidó lakásmaffia helyzetfelmérése

Ma különben megint bíróságon jártam, holnap pedig a szokásos túrámat teszem meg az ügyészségre, most éppen tanúként. Lassan hazajárok oda is.

Kiderült, hogy a lakásmaffia ügyemben a két héttel ezelőtti ítélet ellen máig nincs benyújtva fellebbezés. Persze mivel az alpereseim közül csak após úr vette át személyesen, így a volt tanárom még trükközhet néhány hetet a postai átvétellel, ez tehát nem jelenti azt, hogy jogerős lenne a cucc.

Győzött az igazság! A lényeg, hogy nyertem. Szerencsés vagyok, pedig nem sokon múlt. Az utolsó tárgyaláson "lebuktam", hiszen kiderült, hogy egy olyan különleges képesség birtokában vagyok, melynek segítségével szabadon utazhatok az időben. A kedves karvalyok vallomása szerint ugyanis azért írták alá az egyik papírt, mert az ügyvédem egy olyan céges levéllel zsarolta meg őket, melyet csak egy héttel később postáztak el nekünk. Vagyis nyilván felhasználtam az időgépet, és előre mentem a papírért. (A lottószámokért csak taktikai okból nem utazok oda.) További érdekesség, hogy a zsidó tancsi vallomása szerint ő állítólag 2004 őszén készítette azt a hamisított iratot, melyre ennek ellenére hat hónappal korábban egy ügyvéddel ellenjegyzett megállapodásban már konkrétan múlt időben hivatkoztunk. :) Na nem baj, legalább bemutatkozott a bíró előtt is a valódi természete.

Mindig igazat mond.Ilyen körülmények között nem csoda tehát a per számomra kedvező eredménye. Külön mókás az ítéletben, hogy a bírónő is szépen leírja, hogy a tanár bácsi egy utolsó hazug pöcs. (Ez bíróul szó szerint úgy hangzik, hogy "folyamatosan ellentmondó nyilatkozatokat tett".)

További érdekességként megkapjátok azt az ominózus hamisított papírt is, ami miatt lényegében az egészbe belementem.

Az eredeti példány az ügyvédemnél van, itthon csak egy fekete-fehér fénymásolatot őrzök. Ezen a képen a pecséteket utólag színeztem ki, hogy hozzávetőlegesen tükrözze azt, hogyan néz ki az eredeti. Az iratokban azért nem cenzúráztam ki a Balusztrád Kft illetve Hűse Ferenc nevét, mert - mint utólag kiderült - a cég nem érdemi, Hűse úr pedig nem valódi szereplője a történetnek. (Létezik a valóságban is ilyen ember, de soha nem írt alá ilyet.)

Ez a papír a legelső képen látható, a többi a nyertes ítélet lapjait mutatja.

  • Felperes - Én.
  • I. r. alperes - Zsidó igazmondó juhász.
  • II. r. alperes - Após Úr.
Kattints a megfelelő képre a nagyításhoz:
Hamisított papír. - Kattints a nagyításhoz!Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!
Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz! Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Negyedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!
Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Ötödik oldal. - Kattints a nagyításhoz! Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Hatodik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Elsőfokú ítélet a lakásmaffia ügyemben. - Hetedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Na, mára alaposan kizsidóztuk magunkat, megyek vissza tanulni, holnap több ZH-t is írok.

Legyetek jók.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!