A labancok szeretnek engem.Az "igazkuruc-partizáninfó" köztörvényes labancai úgy néz ki, említésre érdemesnek találtak engem a blogjukban (az április 11-i bejegyzésük második része).

Mindezzel még nem is lenne probléma, elvégre egy blogger úgy helyes, ha vállalja a nyilvánosságot, azonban nem lehet elmenni szó nélkül amellett a hazug szerkesztési gyakorlat mellett, mely - szerencsére - az egész tevékenységüket egy az egyben hitelteleníti.

 

Meg is írtam nekik, hogy mennyire "nem úriemberek".

 • Megjegyzés: SF, csak hogy ne legyen félreértés:
  Bár a levél nagy részében azt kifogásolom, hogy az általad az egyik bejegyzésemhez írt kommentárt hazug módon közvetlenül nekem tulajdonították, ez továbbra sem jelenti a tőled való elhatárolódást, vagy akár azt, hogy a stílusod megváltoztatására kérnélek téged. Ilyesmiről itt nincs szó.

Dátum: 2007. ápr. 13. Péntek 05:06:05

 • Feladó: sodika <e-mail címem>
 • Címzett: igazkuruc@hotmail.com
 • Tárgy: megtamadas okan 
 • Hello.

  2007. április 11-én véleményt írtatok a blogomról. (sodi.freeblog.hu)

  Néhány apró dologra hívnám fel a figyelmeteket:

  1. A Zsidófigyelő "reklámja" a "hülye ember" kategórián belül van a blogom, és azt a kommentárt fűztem hozzá, hogy "ez hülye, bazmeg", ami egyértelművé teszi, hogy nem igazán értek egyet az alkotó módszereivel, bár ennek ellenére humorosnak gondolom.
  2. Egy névtelen, a tömegből kiszúrt tüntetőt minősítő jelzővel kapcsolatban igen nehezen értelmezhető a becsületsértés fogalma ("takonygombóc"), egy közszereplővel kapcsolatban pedig a legtermészetesebb dolog gúnyneveket kitalálni ("Görényi"). Bűncselekményként nagyon nehezen állna meg bármelyik is.
  3. A nekem tulajdonított "gyűlölködő, zsidózó, kommunistázó" szövegrészt nem én írtam, hanem egy bejegyzésemhez írt olvasói észrevétel része.
   (Az illetőnek rokoni kapcsolat okán valóban adtam adminisztrációs jogot is, de ez a konkrét bejegyzés szempontjából indifferens körülmény, mint ahogyan az is, hogy az elhatárolódásom azon egyszerű oknál fogva nem történt meg, és nem is fog megtörténni soha, hogy - mint akként az amerikai Fehér Házat a földdel egyenlővé tenni kívánó Kerényi Imre megnyilatkozása kapcsán Orbán Viktor nagyon találóan fogalmazott  néhány hete - "Az elhatárolósdi egy nagyon rossz játék". Neki ez a véleménye, az enyém pedig néhány ponton eltér ettől, és kész..)
   Annak a legfőbb oka, hogy soha nem fogom törölni a vonatkozó részt, kizárólag az, hogy a cenzúra előttem ismeretlen fogalom. Elvből soha semmit nem törlök, még a Ti nevetekben beírt mocskolódásokat is meghagytam, és meg is fogom hagyni. Nálam ez egy szerkesztési elv, én így képzelem el a demokráciát. :)
   Azzal, hogy úgy tüntetitek fel, mintha az idézet tőlem származna, kettőnk közül Ti alkalmaztok tisztességtelen eljárást. Soha nem írtam olyat, hogy utálnám a zsidókat. A zsidókat nem utálom, kizárólag a cionizmus és a judaizmus egyes politikai és vallási szélsőségeseivel, valamint a Holokauszt neve alatt ártatlanul meghurcolt társaik emlékével visszaélő nyerészkedőkkel kapcsolatban vannak ellenérzéseim. De genetikai alapon soha nem rekesztek ki senkit.

  Amennyiben van bennetek elég tisztesség, és legalább a látszatára ügyeltek annak, hogy az úriemberek között elvárható becsület talaján álltok, akkor minden további, tisztázni kívánt félreértéssel kapcsolatban lehetőséget biztosítatok számomra a reagálásra egy interjú formájában, melyhez minden nap 17 óra utáni időpontban szívesen állok rendelkezésetekre a Mobilszámom mobiltelefonszámon.

  Üdv:

  By SoDI
  http://sodi.freeblog.hu/

  Na, kíváncsi vagyok, lesz-e pofájuk felhívni.

  By SoDI

  Update: Miután nem érkezett válasz a levelemre, öt nappal később egy keményebb hangú felszólítást fogalmaztam meg feléjük, mely IDE kattintva olvasható.


   
   
  0 (0)
  Jelentkezz be a szavazáshoz!