Nem egy lovag, nem egy úriember.Annak ellenére. hogy én hajlottam a párbeszédre, és ígéretemhez híven elérhető voltam a mobilomon a "partizáninfó-igazkuruc" oldal szerkesztőinek küldött előző levelemben megírt időpontokban, a mai napig nem vették fel velem a kapcsolatot se telefonon, se pedig e-mailben.

Nagyon úgy néz ki, hiába adtam meg az esélyt a lakásmaffia ügyem után az életem során immár másodjára arra, hogy a velem éppen szemben álló aljas cionisták úriember módjára rendezhessék az aktuális vitahelyzetet, ez is csak arra volt jó, hogy megerősödjön bennem a felismerés, miszerint a hasonló férgek előtt a tisztesség teljesen ismeretlen fogalom.

Ezért az alábbi felszólítást fogalmaztam meg feléjük:

 • SF, mint ahogy már egyszer írtam, ez a tiltakozás továbbra sem elhatárolódás tőled, és továbbra sem kritika feléd, ilyesmiről szó sincs. :-)

Dátum: 2007. ápr. 17. Kedd 23:29:54

 • Feladó: sodika <e-mail címem>
 • Címzett: igazkuruc@hotmail.com
 • Tárgy: felszolitas 
 • Hello.

  Miután láthatóan nem hajlotok arra, hogy az előző levelemben felajánlott lehetőséget megragadva konstruktív párbeszéd útján tisztázhassuk a felmerült félreértéseket, kénytelen vagyok az alábbi egyoldalú felszólítással élni:

  Felszólítalak benneteket arra, hogy változatlan formában közöljétek le az alábbi helyreigazítást, vagy eszközöljetek átalakítást a kifogásolt íráson olyan módon, hogy megfeleljen az itt leírtaknak:

  "HELYREIGAZÍTÁS: A 2007. április 11-én 'Sodi-testvér nyilasblogja' című írásunkban azt a valós körülményt, miszerint a többek között 'bolsevik zsidóbandáról', és a zsidók utálatáról szóló szövegrész Sodi blogján szerepel, olyan hamis színben tüntettük fel, mintha a vonatkozó részt személyesen Sodi írta volna. Ezzel szemben az igazság az, hogy a kérdéses idézet nem tőle, hanem a szerzőtársától, SF-től származik, aki ezeket a mondatokat Sodi egyik önálló bejegyzéséhez szimpla olvasói kommentárként fűzte hozzá. Sodi soha nem írt 'bolsevik zsidóbandákról', és soha nem írta, hogy utálná a zsidókat. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk."

  Amennyiben a fenti felszólításnak 24 órán belül nem tesztek eleget, kénytelen leszek jogi lépéseket tenni, ugyanakkor emellett a korábban felajánlott békés, párbeszéd útján történő rendezésre vonatkozó ajánlatomat ugyanerre az időtartamra vonatkoztatva továbbra is fenntartom.

  Üdv:
  SoDI
  (sodi.freeblog.hu)

  Csütörtök délután fel lesznek jelentve.

  Nem azért, mert kritikával illetnek. Azt lehet.

  Hanem azért, mert hazudnak.

  By SoDI


   
   
  0 (0)
  Jelentkezz be a szavazáshoz!