Soha nem lesz vége.

Az ügyészség legújabb szerelmes levele

Soha, soha, soha!

Lediplomázok, megházasodok, gyereket nevelek, megöregedek, és amikor a kandalló melegénél ősz szakállamat simogatva mesélek a régi időkről kisunokáimnak, egyszer csak csönget a postás, és hozza az örömhírt: végre megvan a döntés!

2007. szeptember 24-ig

Az ügyészség 2007. májusi levele. - Kattints a képre nagyításhoz!Közben az ügyészeknél már több generáció váltotta egymást. Az utolsó kihallgatást egy olyan előadó tartotta, aki 2006 október 23-án még bölcsödébe járt...

A szembesítésnél rozoga vénemberek próbáltak visszaemlékezni a 2006-ban történtekre, akárcsak a '90-es években az '56-os tényfeltárásoknál, vagy a megkésett nácipereknél. Sajnos a Fővám térről a kislányomnak kellett hazafuvaroznia, miután múltkor a megromlott látásom miatt egy óvatlan kormánymozdulattal véletlenül nekirepültem a Parlament kupolájának, és így ideiglenesen bevonták a jogosítványomat.

Ez kész vicc. Lassan már külön aktát kell nyitnom az ügyészség leveleinek, annyiszor hosszabbították meg a nyomozást. Most is ez történt.

Az igazságot jól meg kell fontolniA büntetőeljárásokban jártas ügyvédem szerint ez nem szokványos, általában nem kotlanak ennyi ideig egy döntésen. Ugyan most már biztosak lehetünk benne, hogy jóóóóóóól megfontolják;), és így magas szakmai színvonalon álló határozat fog születni a végén, de ez egy kicsit tényleg kezd idegesítő lenni.

Azt hiszem, a jövő héten megpróbálom megtudakolni Morvai néni, illetve Gaudi-Nagy ügyvéd úr alapítványától, hogy vannak-e még olyanok, akikkel ezt csinálják, vagy csak a blogomat jutalmazzák ilyen kitüntetetten. :) (Mivel én nem hiszek az összeesküvés-elméletekben, nagyon szeretnék az előbbiben hinni).

Lehet, hogy ez valami finom üzenet, hogy legyek jó kisfiú, mert ha balhé van, akkor erre a folyamatban lévő ügyre hivatkozva megyek automatikusan az előzetesbe, mint Tomcat. Nos, most a vizsgaidőszakban nem kell aggódniuk. Nem hogy államrendet dönteni, de még aludni sincs nagyon időm. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!