Három nap, és megkezdem a torokra taposást.

Ezek nem úriemberek. (Az ellenség is lehet úriember, de ezek tisztességtelenek, így nem azok).

Dátum: 2007. jún. 02. Szombat 16:29:34
Feladó: nevem <e-mail címem>
Címzett: igazkuruc@hotmail.com
Tárgy: 72 orat kaptok

Hello.

 

A rólam szóló április 11-i írásotokban több hamis állítás is szerepelt. Néhány nappal később felkértelek titeket ennek javítására. Miután teljes terjedelmében közöltétek a tévedésekre rámutató levelemet, ezt a vitát elintézettnek tekintettem.

Most azonban ismét ugyanezt a hibát követtétek el.

 

Láthatóan nagyon el vagytok keseredve, hogy minden igyekezetetek ellenére sem tudtok valóban kifogásolható mondatokat idézni tőlem, ezért emeltek ki a hozzám kommentáló olvasók véleményéből szövegrészeket, azt a látszatot keltve, mintha az ő szavaikat is én írtam volna.

 

Ismét nyomatékosan felhívom a figyelmeteket arra, hogy a nekem tulajdonított 'itt van például Wittner Mária' kezdetű szövegrész, bár nem az a kategória, mellyel kapcsolatban rohannék elhatárolódni, de mégsem az én írásom, hanem az egyik nálam kommentáló olvasóé.

Mivel láthatóan a Ti szerkesztési gyakorlatotokban napi rutinná vált a tudatos hazudozás, ezúttal nem érem be az olvasói levelek közé elrejtett felemás helyreigazítással.

 

Felszólítalak benneteket, hogy 72 órán belül eszközöljetek változtatásokat az itt található íráson, oly módon, hogy egyértelműen elkülönüljön, mely idézetek származnak tőlem, és melyek az olvasóimtól.

http://href.hu/x/2tjl

Ennek elmaradása esetén nem marad más választásom, mint emiatt a becsületsértés miatt rendőrségi magánindítvány ellenetek, ismeretlen elkövetők ellen.

 

Üdv:

SoDI

(http://sodi.freeblog.hu)

Úgyis ideje már, hogy valaki feljelentse ezeket a hazug férgeket.


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!