Hogyan kapcsolódik a forgó gyertyatartós munkám a Moszadhoz, és mit akart Béla bácsi a törökbálinti telekkel? :D

Ma ez is kiderül.

Aki nem szeret sokat olvasni, annak kiemelem ide a lényeget:

Béla bácsi NBH ügynök. Ő vitte el a pénzt.

Szóval, bár nagyon aggódtam, de most kivételesen nem az ÁVÓ hallgatott ki, hanem a valódi rendőrség. (Az ÁVÓ és a rendőrség között az a különbség, hogy míg az ÁVÓ mp3-letöltők és békés tüntetők után nyomoz, addig a rendőrség a valódi bűnözőket üldözi). 

A rendőr hölgy különben fejcsóválva állapította meg, hogy ebben az ügyben mindenki hazudik (ez alatt nyilván engem is értve). Mondom, én ugyan nem, elvégre papírom van róla, mely a tanár úr esetében jogerős, hiszen ő nem, csak após úr fellebbezett.

Rendőrcsaj már a fejét fogta. Az első óra után megkérte, had gyújtson rá, mert kurva bonyolult ez az ügy. Mondom neki, nem csoda, két vastag dosszié van tele az irataival. :D Ettől felcsillant a szeme, hogy azokat vigyem már be.

Kb. 5 percenként ismétlődött meg, hogy a rendőr felnézett:
- Állj, az meg KICSODA?!
- Állj, az meg milyen cég?
- Állj, az meg milyen pénz?
- Állj, az meg milyen szerződés? :DD

Szóval vittem új infókat, az biztos. :)

Külön vicces, hogy a hitelközvetítő úriember azt vallotta a rendőrségen, hogy ő soha a büdös életben nem hallott ilyen ügyről. Mondom, baromság, ilyet nem mondhat, csak nekem vagy három olyan papírom van, ahol ott virít az aláírása. :D

Ők is benne vannak.A másik finomság, hogy a tanár úr azt vallotta, hogy azért adott nekem egy - szerinte fiktív - papírt, mert megfenyegettem. (Én személy szerint, mert én már csak ilyen gonosz bűnöző vagyok.) Ebben csak az a bibi, hogy ezen a papíron szintén rajta van a hitelközvetítő és az após úr aláírása, ami egyértelműen bizonyítja, hogy 2004. május 5-én készült, nem pedig utólag, mint ahogy hazudni próbája. :)

Ezek hülyék, bazmeg, olyanokat vallanak, ami nem csak hogy nem igaz, de nem is lehet igaz! :D Még elméletben sem!

És akkor még a legnagyobb huncutságokat (a minisztériumi-államtitkári-titkosszolgálati szál) nem is említettem.

Mivel nehéz követni az eseményeket, a könnyebb megértés kedvéért mindegyik szereplőt más és más színnel takartam ki. Ennek értelmezéséhez szolgál segítségül az alábbi táblázat:

Színkódok a jegyzőkönyvhöz

Na akkor csapjunk is a lovak közé.

Ügyvédi meghatalmazás a tanúkénti kihallgatáshoz. - Kattints a nagyításhoz!Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Negyedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Ötödik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Hatodik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Első rendőrségi kihallgatásom a lakásmaffia-ügyemben. - Hetedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Szóval most itt tartunk, szerdán reggel viszek majd a rendőr néninek egy nagy halom fénymásolt szart, had örüljön. Jó vastag kötetnyi releváns papírom van, úgyhogy lesz miből mazsoláznia.

Közben, mivel úgy néz ki, hogy ez is szép érdekes ügy lesz, ezért az összes korábbi, ehhez kapcsolódó bejegyzésemet összegyűjtöttem egy "Lakásmaffia-ügyem" bejegyzéskategória alá.

Elvégre várható itt még minden, mi szem-szájnak ingere: ügyészség, bíróság, vádemelés, büntetőper, miegymás.

Amikor elsőfokon megnyertem a pert, azt hittem, hogy vége van az igazán bonyolult szakasznak, de nem, az csak most kezdődik. :) 

Na, álljon ez intő példaként mindenki előtt.

Így néz ki az, amikor az ember cionistákkal üzletel.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!