Na, úgy néz ki, Göbl úr sorsára jutok, ugyanis mégsem fogok megöregedni a nyomozás alatt. Vádat emelnek ellenem.

Még néhány hét, és megismerhetem, hogy mi alapján vádoltak meg.

Az iratbetekintés - az ügyvédem szerint - bizony ezt jelenti.

Röviden a tények:

Szóval izgalmas kérdés, hogy akkor mégis mi alapján gondolnak bíróság elé állítani, de még nekem is két hetet kell várnom arra, hogy ezt megtudjam.

Az ügyvédemnek faxolt meghívó az iratbetekintésre. - Kattints a nagyításhoz!Mivel tényleg nem csináltam semmit, terhelő videó nem kerülhetett elő. Az engem feljelentő rendőrök ráadásul bevallották, hogy olvasás nélkül írták alá a saját vallomásaikat.

Most rohanhatnék én is a sajtóhoz, de kivárok 19-éig, amikor végre megtudom, hogy konkrétan mivel gyanúsítottak eddig (ugyanis a mai napig nem mondták el nekem, hogy szerintük én pontosan mivel valósítottam meg bármilyen bűncselekményt).

Kereshetnék én is tanúkat, de mivel tökéletes volt a nyugalom, amikor ott jártam, így nem hiszem, hogy akadna bárki is, aki emlékezne rám. Ugyanakkor, akinek van bármilyen saját, 2006. október 24-re virradó éjjel készült felvétele az Erzsébet-hídi barikádról, illetve az azt követő oszlatásról, akkor megköszönném, ha dobna egy mailt a e-mail címem címre!

Ettől ma reggel hirtelen rám tört a "eddig nem akartam taposni, de most rettegjetek, mocskok". meg a "ha kiterítenek ártatlanul is, akkor megyek, és gyorsan elkövetek valamit, hogy legalább legyen rá alapjuk"-féle hangulat, azonban jobban belegondolva, ez inkább előny, mint hátrány, mert az ehhez hasonló belső feszültség az, ami igazán nagy cselekedetekre sarkallja az embert, és így éppen ez az, ami hasznossá tud tenni engem a hosszútávú nemzeti harcunkban.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!