Ha hétfő, akkor lakásmaffia nap. Mostantól mindig a hét első napján kaptok egy-egy újabb vicces részletet a cionista maffia mindennapjaiból.

A mai termés egy újabb levelezés, ezúttal a tanár úr, és a tiszamenti uzsorás között. Kiderül belőle, hogy azért maradt a kérómon a 8 milliós jelzálog még 2004 nyár végén is, mert a kincstárban felütötte fejét az ellenség, de gond egy szál se, mert haverék már rajta vannak az ügyön.

Az ellenség már a kincstárban van

Ezt a két papírt azért kaptam tancsi bától, hogy nyugodjak meg, már felvette a kapcsolatot a hitelező úrral, és olyan ajánlatot tett neki az egymillás bánatpénz képében, melyet nem fog visszautasítani.

Ezért van az, hogy nem a saját nevével, hanem a "másolat" szöveggel írta alá. Így legalább nem kell kitakarnom, és megmutathatom nektek, hogy ez bizony ugyanaz a kézírás, mint amivel a balusztrádos Hűse Ferenc neve lett a 13 milliós viszontbiztosítékra hamisítva.

Tanár úr kézírása, és a hamisított Hűse Ferenc aláírás

A legszarabb az egészben, hogy ez, ami írásban megvan, csak apró szelete annak a rengeteg magyarázatnak, amit hetente végig kellett hallgatnom. Mindig mást! Gondolom, el tudjátok képzelni.

A korábbi színkódok itt is érvényesek.

Első levél az uzsorásnak. - Kattints a nagyításhoz! Második levél az uzsorásnak. - Kattints a nagyításhoz!

Tisztességet csak keresztény üzletembertől várj!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!