Ma sok iratot ismerek meg.Na, mint ahogy az ügyvédemnek faxolt értesítésben is láthattátok, ma délután megyek az ügyészségre. (Tegnap a Zsanett ment, ma én megyek. :-)) Végre betekinthetek az iratokba, és megtudhatom, hogy pontosan mi az, amivel gyanúsítanak.

Akármilyen furcsa ezt fél évvel az események után hallani, de máig nem mondta el nekem senki, hogy szerintük hol és mit követtem el. Pedig igen nehéz úgy védekezni, hogy közben azt sem tudod, mivel szemben kellene megvédened magad.

(Hogy ez mekkora szokatlan szemétség, azt a szembesítésnél jegyzőkönyvbe is diktálta az ügyvédem.)

Este majd kaptok részletes infókat, és a szokásomhoz híven szkennelt iratokat is. (Valamint, ha úgy érzem, hogy nem kell tovább titkolni, mi van rajtuk, akkor még könnygázas videókat is.)

By SoDI

Bővebb szövegezésű ügyészségi értesítés az iratbetekintésről. - Kattints a nagyításhoz!Update: Na, átvettem a postán azt az értesítést, amit nem az ügyvédemnek, hanem közvetlenül nekem szántak. Ez már bővebb szövegezésű, így kiderül belőle, hogy bizony kérhetek ingyenes másolatot a nyomozás irataiból, és így spórolhatok az illetékbélyeggel.

Na, most délután 1 van, ezért sietek az ügyészekhez. Majd este mesélek...

Juj, de izgi... :)


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!