Még adós vagyok nektek a rendőrségi jelentésekkel, és kihallgatásokkal, melyek jelenleg az ellenem folyó ügyészségi nyomozás alapját képezik, ezért most időrendben sorra vesszük mindet.

Egy korábbi bejegyzésemben már mutattam jegyzőkönyveket, azonban erősen cenzúrázva. Most már nincs okom titkolni semmit, ezért ma megmutatom azokat a részleteket is, melyeket akkor még fekete csík takart.

Ha valaki kíváncsi rá, hogy a múltkor ebből mit titkoltam, az hasonlítsa össze a korábbi verzióval. :)

Bár a hazug rendőröknek nincs joguk a személyes adatok védelméhez, vagy ha mégis, egy igazi hazafi PONT LESZARJA ezeket, én mégse a jogi kockázat miatt, hanem egy úriembertől elvárható tisztesség jegyében takarom ki a zsaruk neveit. Kettejük közül ugyanis csak az egyikük volt nagyon szemét velem a helyszínen, és mivel nincsenek eszközeim annak kiderítésére, hogy az melyikük, így talán illetlenség lenne a vétlen társát is kollektív bűnösség alá vonnom.

A könnyebb olvashatóság kedvéért ugyanakkor a monogramjaikat nem takarom ki. Így meg lehet őket különböztetni egymástól.

(Jelen írásban kattintásra minden irat megjelenik teljes méretben is.) 

Tudósítói szerződésem a VidékTV-vel. Kattints a nagyításhoz!A történet ott kezdődik, hogy a tanév elején, annak örömére, hogy végre számlaképes lettem, ismertségi alapon szerződést kötöttem a hamarosan újrainduló VidékTV-t is üzemeltető Vidék Média Kft-vel, így az ő fővárosi tudósítójuk lettem.

Ennek alapján készítettem szöveges beszámolókat, valamint ezt kiegészítendő mobiltelefonnal rögzített felvételeket többek között az MTV ostromáról (melyről egy rövid videó-összeállításom itt látható), valamint a Köztársaság téri ütközetről. Ez utóbbi anyagát még az Index is átvette tőlünk. Ehun van, ni:

A többi felvételemet szintén sikerült eladnom a Vidék Média Kft-nek. (Erről a teljesítési megállapodás itt látható.)

Az ELTE igazolása arról, hogy október 23án végig otthon voltam. - Kattints a nagyításhoz!Legnagyobb bánatomra, október 23-án mégse lehettem az utcán, ugyanis több egyetemi beadandómnak is aznap volt a határideje. (Mielőtt valaki a LOGO nyelv alapján gyermeteg dologra gondolna, itt rekurzív függvények egymásba ágyazásából álló agyament feladatról van szó. Ez az egyetemi beadandóm és a hozzátartozó dokumentáció különben letölthető ide kattintva. Tartozott még hozzá egy idétlen rajzos feladat is, az innen tölthető le. Mindkettő zip fájl, a dokumentáció benne pdf.)

Miután éjfél előtt néhány perccel elküldtem a cuccot a tanároknak, elindultam az Erzsébet híd felé, megnézni az ottani mozgolódást. (Az ezután történtek leírása itt, a helyszínen készített összes felvételem itt, a letartóztatásomat bemutató videó itt, a börtönnaplóm pedig itt érhető el.)

Múlt héten a már sokat látott videónál nagyobb felbontású, de szín nélküli képeket is kaptunk az ügyészségen, melyek a megbilincselésemet mutatják:

SoDI-t elviszik a rendőrök

Értesítés az ügyvédeimtől, hogy ketten vannak. :-) Kattints a nagyításhoz!Szerencsére én voltam olyan kedvezményezett helyzetben, hogy hozzám - mindenki mástól eltérően - már másnap bejöhetett az édesanyám. Ugyanis egyszerre két ügyvédem volt az elején, a büntetőügyekben szakértő kolléganője, valamint ő maga, de ő csak a látogatási lehetőség miatt.

Innentől pedig a különböző jegyzőkönyvek jönnek. Nem logikai, hanem időrendi sorrendben haladok. (Az egységes keret miatt néhány, korábban már megmutatott dolgot is berakok a válogatásba, immáron a tartalom érdemi részét tekintve jórészt cenzúrázatlanul).

Az iratokban szereplő körülmények minősítésétől most eltekintek, majd egy későbbi bejegyzésben írom le a véleményemet. Éppen ezért ma még a lényeges részletek kiemelésétől is eltekintek. Tessék olvasni, tessék megnézni a videókat, és tessék önállóan értéket alkotni a történtekről.

Nagyításhoz kattints a megfelelő képre:


> 2006. október 24.

Az előállításom rendőrségi dokumentálása

Rendőrségi jelentés az előállításomról. - Kattints a nagyításhoz!Parancsnoki vélemény az előállításomról. - Kattints a nagyításhoz!

Rendőrségi kihallgatásom (10:00)

Rendőrségi kihallgatásom október 24-én. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Rendőrségi kihallgatásom október 24-én. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Rendőrségi kihallgatásom október 24-én. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Rendőrségi kihallgatásom október 24-én. - Negyedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Rendőrségi kihallgatásom október 24-én. - Ötödik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Sch. I. rendőrségi kihallgatása (14:25)

Sch. I. rendőrségi kihallgatása. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Sch. I. rendőrségi kihallgatása. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Sch. I. rendőrségi kihallgatása. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Sch. I. rendőrségi kihallgatása. - Negyedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Sch. I. rendőrségi kihallgatása. - Ötödik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

M. K. Gy. rendőrségi kihallgatása (14:30)

M.K.Gy. rendőrségi kihallgatása. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!M.K.Gy. rendőrségi kihallgatása. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!M.K.Gy. rendőrségi kihallgatása. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!


> 2006. november 22. <

Ügyészségi kihallgatásom

Ügyészségi kihallgatásom. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyészségi kihallgatásom. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyészségi kihallgatásom. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Ügyészségi kihallgatásom. - Negyedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyészségi kihallgatásom. - Ötödik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyészségi kihallgatásom. - Hatodik oldal. - Kattints a nagyításhoz!


> 2007. március 13. <

Szembesítésem Sch. I. rendőrrel (9:56)

Szembesítésem Sch. I. rendőrrel. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Szembesítésem Sch. I. rendőrrel. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Szembesítésem Sch. I. rendőrrel. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Szembesítésem M. K. Gy. rendőrrel (10:30)

Szembesítésem M. K. Gy. rendőrrel. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz! Szembesítésem M.K.Gy. rendőrrel. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!


> 2007. június 19. < 

M. K. Gy. ügyészségi kihallgatása (10:00)

M. K. Gy. rendőr ügyészségi kihallgatása. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!M. K. Gy. rendőr ügyészségi kihallgatása. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!M. K. Gy. rendőr ügyészségi kihallgatása. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

 Sch. I. ügyészségi kihallgatása (11:00)

Sch. I. rendőr ügyészségi kihallgatása. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Sch. I. rendőr ügyészségi kihallgatása. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Sch. I. rendőr ügyészségi kihallgatása. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Iratismertetés (14:00)

Iratismertetés az ügyészségen. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Iratismertetés az ügyészségen. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!


Na, tegye fel a kezét, aki szerint ez a konkrétumok nélküli, zavaros lila köd elegendő egy vádemeléshez. :) 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!