Ma bizonyítékok kerültek a birtokomba arról, hogy október 23-án valóban súlyosan bántalmazták a külföldi turistákat a rendőrök.

De haladjunk sorban, ütős anyagot ígértem:

  1. Videó-bizonyításom az ügyészségnek
  2. Ügyvédem észrevételei az iratismertetés után
  3. Bizonyíték a külföldi turisták elleni erőszakra!

Videó-bizonyítás az ügyészségnek

Ezt az anyagot holnap tervezem bevinni nekik CD-n:

Kattints a lejátszáshoz! :) (3 perc)

Ha nem megy a fenti videó, akkor kattints ide, ide, ide, vagy ide!

Itt kizárólag azokat a tényeket vettem sorra, melyek a rendelkezésre álló videó-anyagokkal bizonyíthatók. Az iratokban szereplő ellentmondásokra a mai napon az ügyvédem világított rá helyettem is.


Ügyvédem észrevételei
iratismertetés után

Rém unalmas jogászkodás, laikusként nem is nagyon látom át, de biztos igaza van. :) Na jó, átlátom. :D

Nagyításhoz kattints a megfelelő képre:
Ügyvédem észrevételei az iratismertetés után. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyvédem észrevételei az iratismertetés után. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyvédem észrevételei az iratismertetés után. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Ügyvédem észrevételei az iratismertetés után. - Negyedik oldal. - Kattints a nagyításhoz!Ügyvédem észrevételei az iratismertetés után. - Ötödik oldal. - Kattints a nagyításhoz!


Bizonyíték a külföldi turisták
elleni rendőri erőszakra

Amikor ősszel bevittek, a helyszínen mindenkit szarrá vertek a zsaruk, csak engem nem. (Na jó, egy gyomorszájon vágást azért én is kaptam.) Olyannyira mindenkit, hogy még az arra járkáló külföldiek sem maradtak ki a jóból. Legalábbis erre utal az egyik úriember igencsak angolos neve (a biztonság kedvéért az ő keresztnevét is kitakarom).

Idejöttél, angol, pont Gyurcsányiába.

Rossz döntés volt, nem kellett volna. ;)

Az angol megpaprikázva jó

Tavasszal a rendőrök elleni nyomozás kapcsán is kihallgattak engem az ügyészségen. Erről az ügyről szól ez a papír, amit ma kaptam.

Maga az irat teljes terjedelmében igen siralmas, ugyanis arról szól, hogy azokat a rendőrállatokat, akik többek között engem is megütöttek, nem tudták beazonosítani, ezért most futni hagyják őket. Megússzák, mint a szemkilövő kollégáik.

Nagyításhoz kattints a megfelelő képre:
 Bizonyíték külföldiek október 23-ai szarrá verésére. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Bizonyíték külföldiek október 23-ai szarrá verésére. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!Bizonyíték külföldiek október 23-ai szarrá verésére. - Harmadik oldal. - Kattints a nagyításhoz!


Nah, szal ez van most...

Akinek van bármilyen felvétele a helyszínről (akár a Ferenciek teréről, akár a For Sale Pub-nál történtekről), az legyen olyan kedves, és dobjon nekem egy mailt a e-mail címem e-mail címre! Előre is köszi!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!