Egy úriember kényes a tisztességéreNa, megüzente az ügyvédem, hogy mi áll az ügyészségi határozatban. Bizonyítottság hiányában megszüntették ellenem a nyomozást.

Mivel egy igazi úriember kényes a becsületére, így első hallásra nem tudom, hogy érdemes-e tovább vinni az ügyet addig, amíg meg nem állapítják a bűncselekmény hiányát is, elvégre így örökre rajtam marad a szégyenfolt. Ezt pedig közéleti szerepvállalásra készülő fiataként nem biztos, hogy el kellene tűrnöm.

Bár tény az is, hogy ez a döntés nem akadálya annak, hogy megkapjam azt a gyorsított pénzbeli kártérítést Gyurcsányéktól, melyet a Fidesz éppen tegnap sürgetett.

(A Kádár rendszerben tényleg csak annak járt pénz, aki ellen bűncselekmény hiányában szüntették meg az eljárást, azonban ma már tök mindegy ennek az oka.)

Szóval lehet, hogy még ki lesz nyomtatva ez a doksi: 

Panasszal élek, kérve a tisztelt Ügyészséget a fenti határozat hatályon kívül helyezésére és a büntetőeljárás folytatására.
Álláspontom szerint a fenti büntetőeljárásban a rendelkezésre álló adatok alapján nem állapítható meg a bűnösségem.
Kérem tehát a büntetőeljárás folytatását, a vádemelés előterjesztését, hogy az eljáró Bíróság előtt tisztázhassam magam a sértő és igaztalan vádak alól.

Forrás: Magyarorszag.hu

Büntetőeljárást megszüntető határozat elleni panasz , innen

De lehet, hogy nem. Majd még alszom rá egyet. :)

Egy viszont biztos. Megy a levél a rendőrségnek, hogy kurva gyorsan semmisítsenek meg rólam minden adatot, mert nincs joguk tovább tárolni.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!