Bár nem hétfő van, ma mégis lakásmaffia-napot tartunk.

A megfelelő irat nagyításához kattints a képekre!

A hamisított viszontbiztosíték. - Kattints a nagyításhoz!Mint minden bizonnyal emlékeztek, már sok szó esett itt arról a hamisított, közel 14 milliós viszontbiztosítékról, ami miatt annak idején szinte zokszó nélkül sétáltam bele a zsidó maffia csapdájába.

Ha valaki lemaradt volna a történet elejéről, nagyon röviden arról van szó, hogy azért mentem bele a 8 milliós jelzálog vállalásába, és a 2,5 millió forint kölcsön átadásába, mert volt a tanár bácsi nevén két különböző lakásbefizetés is egy nyolcadik kerületi lakóparkban, mely így elegendő fedezetet nyújtott mindenre. Gondot jelentett azonban, hogy onnan csak egy 6 hetes átfutási idő után lehetett volna kivenni a pénzt, ezt viszont nem tudta kivárni, ugyanis egy héten belül nagyobb összegre volt szüksége. Ezért kellettem én.

Később kiderült, hogy hiába ellenőriztem le a földhivatalnál az állítását (nevezetesen, hogy valóban széljegyeztetve vannak-e a lakópark tulajdoni lapján az adásvételi szerződések), maga az igazolás hamis volt, és a rajta szereplő adatok köszönőviszonyban sem voltak a valós befizetésekkel.

Ma azt mutatom meg, hogy pontosan milyen körülmények között derült ki számomra mindez.

Elsőnek álljon itt az a levél, amit az ügyvédem írt a lakóparkos cégnek.

Aktuális színkódok a takarások értelmezéséhez

Meghatalmazás a lakóparkos szerződés felmondásához. - Kattints a nagyításhoz!Az ügyvédem levele a lakóparkos cégnek. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!Az ügyvédem levele a lakóparkos cégnek. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!

Nos erre egy nagyon vicces választ kaptunk. Csak néhány dolgot emelek ki, aztán jöjjön maga a levél.

A lakóparkos cég vicceset válaszolt

Nem semmi, mi?

Teljes terjedelmében még mókásabb.

A lakóparkos cég válasza. - Első oldal. - Kattints a nagyításhoz!A lakóparkos cég válasza. - Második oldal. - Kattints a nagyításhoz!A lakóparkos cég visszaigazolása a befizetésekről. - Kattints a nagyításhoz!

Biza, ilyen a Jude. Juj de hogy rábaszol, ha üzletelsz vele.

Ezt mindig elmondom, egyesek talán unhatják már, de ismétlés a tudás anyja. :D 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!