Ha csak azt vesszük alapul, hogy különböző emberek, az elmúlt egy évben mi mindent állítottak rólam egyes hatóságok, és bíróságok előtt, akkor én egy

  • zsaroló bűnöző
  • infantilis idegbeteg
  • rendőröket kövekkel hajigáló huligán
  • hatóságokat szándékosan félrevezető csaló

vagyok.

Így együtt.

Hogy állítólag miben vezetem félre a hatóságokat, az elolvasható a zsidó maffia fejének bíróság előtt tett vallomásáról készült jegyzőkönyvben. (A nem létező szavahihetőségét jól jellemzi, hogy - miután az ügyvédem tételesen cáfolta a baromságait, a bíróság is nekem adott igazat, a tanár úrról pedig áttételesen azt is kimondta, hogy egy hazug pöcs.) Infantilis pedig azért vagyok, mert amikor elém raktak 2004 tavaszán egy rakás papírt, ami milliókról szólt, akkor rá mertem kérdezni azokra a részekre, melyeket nem értettem, ahelyett, hogy kussban maradtam volna. Bizony.

Zsaroló pedig emiatt a papír miatt vagyok. (Nem röhögni, ők ezt annyira halál komolyan gondolják, hogy a bíróságon is ezt lobogtatták, ráadásul a rendőrségi kihallgatásomon a rendőrnő is efelett hümmögött, amikor szóba kerültek az ügy vitás részei).

Ha fizetsz, elállok. - SoDI állítólag így zsarol

Itt különben nem a mostani, jelenleg másodfok előtt álló perről van szó, hanem az előzőről, melynek a beadványát a múlt héten ismertettem. Nos, ez a per arról szólt, hogy tűnjön el a jelzálog a lakásomról. Ez a papír pedig arról, hogy ha eltűnik, akkor nem pereskedünk azért, hogy eltűnjön. Ez lenne az a nagy-nagy zsarolás. :)

Na szóval, így 'zsarol' egy gonosz keresztény bűnöző (egy SoDI) egy tisztességes, kemény munkában megöregedett zsidó úriembert. Jaj, hogy milyen gonoszak már ezek a keresztények (SoDI-k), ejnye már! ;)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!