Csak hogy ne kizárólag a Veres fiúkkal foglalkozzunk. :) 

Vigyázz! A hajón tolvajok dolgoznak!

Ugye emlékszünk még?

"Péter pár hete bajba került. Édesanyjával vásárolt, amikor egy boltból kijövet megállították, és átvizsgálták a ruháját. Csokoládét és csokoládépapírt találtak nála. Az egész valamivel több volt, mint 500 forintnyi érték. Lopással gyanúsították meg. Ő megpróbálta elmagyarázni, hogy máshol, korábban vette a csokit, de ezt nem tudta blokkal igazolni, hogyan is tudta volna. Jegyzőkönyvet vettek fel, Edina közben odaért, és az eljárás ellen tiltakozva ugyan, de kifizette az áruház követelését. Péter édesanyja is megerősítette, hogy a csokik nem a boltból származnak. A jegyzőkönyv aláírásával csak azt ismerték el, hogy Pétert átvizsgálták, és nála mit találtak, de a jegyzőkönyv minősítést nem tartalmazott. Persze, ki tudja, hogy pontosan értik-e a jegyzőkönyvet anya és fia, akik nyilván nagyon meg voltak szeppenve.

Péter tagadja, hogy elvett volna bármit is. Miért ne hinnék neki? Hiszek neki, mert ismerem, és ha kell megvédem. Szülőként. Mert ez a dolgom.

Megvédem az újsággal szemben is, amelyik ma fényképes beszámolót közölt a sztoriról. Egy bűnözőnek is kitakarják az arcát, ha nem járul hozzá a nyilvánossághoz. Péter nem kapja meg ezt a méltányosságot. Nyilván azért, mert a miniszterelnök fia, és van aki azt gondolja, hogy így rajtam is lehet egyet ütni.

Akik így gondolkodnak, azok nem ismerik sem Magyarországot, sem engem. Megvédem a fiamat apaként, és teszem a dolgomat miniszterelnökként. Sem így, sem úgy nem keverem össze a dolgokat.

Belehúzok!"

Gyurcsány Ferenc

Kérjük kedves utasainkat, hogy ügyeljenek az értékeikre, mert a hajón tolvajok dolgoznak! 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!