Az alábbi cikkek szó szerint, mindenféle változtatás nélkül emelem át a Gorkapárt (ÚDK) weblapjáról.

Az én ízlésemhez képest túlságosan is puritánul van megfogalmazva. Sokkal jobban szeretem, ha valaki bonyolult szóvirágokkal operál, de most jobb híján be kell érnünk ezzel. :)


Ez a kép 2007-ben számomra nem azt mondja, hogy a homoszexuálisokat koncentrációs táborba kell zárni, mint Hitler idejében. Nem, hiszen ezen a képen Szetey fényképével megszemélyesített személy nem a tábor foglya, hanem inkább a tábor parancsnoka vagy kommunikációs igazgatója.  
Ez a kép egy víziót fest elénk: Mindannyian érezzük, hogy a liberális demokráciákban részesei vagyunk egy un. ’jogegyenlősítési’ folyamatnak. Ebben a folyamatban fokozatosan közeledünk afelé, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak, gyerekeket fogadhassanak örökbe.

 

A tábor parancsnokát vagy
kommunikációs igazgatóját
személyesíti meg.

 

A folyamat vége pedig: koncentrációs táborba kell zárni azokat, akik nem értenek egyet, akik azt merészelik képviselni, hogy az életet tovább vivő férfi-nő kapcsolat magasabb értékű mint az életet tovább nem vivő homoszexuális kapcsolat. Ennek a folyamatnak a jeleit, a mai közéletben mindannyian érzékeljük. E sorok írója jelentkezik, lakónak a koncentrációs táborba.
A Fidesz irányítású Lánchíd Rádió a politikai ellenfele értelmezését tette magáévá(22 percig volt fent a kép a honlapjukon, kírúgták a felelőst, akit még az önkormányzati képviselőségéről is lemondattak).
Az ÚDK viszont a Fidesz helyett felrakja saját honlapjára a képet és egyben felszólítja a Fideszt, hogy változtassa meg álláspontját: ne írja alá az EU 'reformszerződését', mert abban burkolt formában, de elfogadják a homokosok házassághoz való jogát.

               Bégány Attila/ÚDK ügyvivő

Forrás: UDK blog, innen


Nem fogoly ő, hanem ő a táborparancsnok!

Ez nagyon tetszik! Eddig ez a legjobb műelemzés! :D

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!