A mai nap után azt, hogy Tomcat egy megfontolt bölcs, vagy éppen ellenkezőleg, csupán fizetett ügynök, ahogyan nemrég azt a Szélsőközép munkatársai is kifejtették, mindenkinek magának kell eldöntenie.

Ha nem megy a fenti videó, akkor kattints ide vagy ide!

Én magam nem arra a verzióra hajazok, amit a balliberális elemek szajkózni fognak az Y-tervről.

Nos, teljesen értelmetlen Tomcat azon felvetése, hogy az Y-terv miatt bárkit is elkezdenének széjjelverni a rendőrök, elvégre külön ki lett hangsúlyozva, hogy itt teljesen békés akcióról van szó, ami mellőz mindenféle erőszakos mozzanatot.

Azzal, gondolom, mindenki tisztában van, hogy az államforma megváltoztatására irányuló megmozdulás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG akkor illegális, ha erőszakot alkalmaz, vagy azzal fenyeget, illetve ha akadályozza többek között a bíróságok, vagy az országgyűlés munkáját.

  • Nos, rögzíthetjük, hogy ma este egyik bíróság sem akar már érdemben működni, holnap reggel nyitnak, így az este folyamán a bíróságok szimbolikus zár alá vétele nem törvénytelen.
  • Csak a hülye nem látja, hogy a Parlamentben mindenki bent van, aki dolgozni akar, így a Parlament szimbolikus blokád alá vonása sem törvénytelen.
  • Tudnunk kell, hogy itt passzív jelenlétről van szó, nem pedig arról, hogy a blokádolók bárkit is elzavarnának (fizikailag korlátoznának). Mivel pedig szimbolikus cselekményről van szó, ez nem számíthat törvénytelennek.

Tomcat egy valamit ért el. Kioltotta a lelkesedést, a lángot!

Ez pedig a mai napon az elképzelhető legnagyobb bűntett! 

Valóban Gyurcsány érdekeit szolgálja!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!