Ez egy kicsit régebbi blogbejegyzés, de ennek ellenére érdemes megemlíteni, miután szerepel benne egy hatalmas "leleplezés".

" Mert itt van ez az agybeteg SoDi, aki ezt a "nagyszerű" montázst elkövette Szetey Gáborról. Majd gyorsan elhatárolódik saját művétől és blogjától. "Kiss Endre Farkas közleményében elhatárolódott a kirekesztéstől, a faji megkülönböztetés minden formájától, valamint a homofóbiától, és a neonáci szervezetektől is." Ez hülyének néz minket - bár leszedte a blogját, de azért Google tárolt változat segít minket, pl. ezzel:

Megjegyzés: SF, csak hogy ne legyen félreértés:
Bár a levél nagy részében azt kifogásolom, hogy az általad az egyik bejegyzésemhez írt kommentárt hazug módon közvetlenül nekem tulajdonították, ez továbbra sem jelenti a tőled való elhatárolódást, vagy akár azt, hogy a stílusod megváltoztatására kérnélek téged. Ilyesmiről itt nincs szó.
-írja SODI 2007.04.13-i bejegyzésében.

Ki is ez az SF? Hát ez egy másik agybeteg blogger-kollega. Pl. ilyet ír:

"Mert mint tudjuk, egy zsidó számára nincs sértőbb mint az igazság."

"A zsidók közül sokan, ha rendesnek is látszanak, bármelyik pilanatban elárulnak, ha ezzel egy másik zsidónak segíthetnek."

És ezek még az enyhébb beírások. Gyűlölet, xenofóbia, antiszemita előítéletes blogbejegyzések tömkelege - de SoDi nem határolódik el... 2007. április 13-án. 2007 augusztus végén már elhatárolódik az idegengyűlölettől. Na ez is úgy cserélgeti a véleményét, mint más az alsóneműjét (ugye kedves Nyakó úr... kedves főnökét ugyan kérdezze már meg, hogy 2006 óta mi változott autonómia ügyben... hogy hirtelen mégsem támogatják, még szóban sem...).

SoDi, SF, és a hasonló agyharcosok - sok kis rózsaszín háromszögecskét érdemelnének. Mert ők az igazi buzik - szellemi buzeránsok, agybetegek. "

  • Forrás: Ius primi verbi blog, innen

Nos, mint mindig, most is nagyon pontosan fogalmaztam. Arról már nem tehetek, hogy egyeseknek három szónál hosszabb mondatok nem jutnak el az agyukig.

Április 13-án azt írtam, hogy nem kívánok elhatárolódni SF-től, vagy akár csak bírálni a stlusát. Ezt továbbra is fenntartom.

  • A közleményemben azt írom, hogy elhatárolódom a neonáci szervezetektől. SF tudtommal nem tagja egyetlen neonáci szervezetnek sem, így itt nincs ellentmondás.
  • Az is szerepel a közleményben, hogy gyűlölöm a rasszistákat. Miután az anticionizmus, vagy az antijudaizmus nem a faji alapú megkülönböztetésre helyezi a hangsúlyt, így SF idézett kijelentései is távol állnak a rasszizmustól. Ez sem ellentmondás tehát.
  • Írom még, hogy elhatárolódom a kirekesztés minden formájától. Nos, annál valóban nehezebb elképzelni görényebb dolgot, mint ha valaki egy embert tendenciózusan kirekeszt pusztán annak etnikai, vagy vallási csoporthoz való tartozása alapján. Ugyanakkor a mások, vagy saját tapasztalatainkra alapozott fokozott óvatosság, és utóítéletesség sok esetben indokolt lehet, mert rengeteg kellemetlenségtől óvhat meg. (Lásd lakásmaffia-ügyem.) Ez azonban még korántsem kirekesztés, csupán józan helyzetértékelés. Egy zsidó származású ember is lehet magyar hazafi, ha nyomokban sem adja jeleit annak, hogy cionista lenne, vagy annak az érdekeit szolgálná, és ezt láthatóan komolyan is gondolja. Miután pedig ez nem összeegyeztethetetlen SF idézett szavaival, így itt sincs ellentmondás.

Erről ennyit.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!