Régen bővítettem utoljára a lakásmaffia-rovatot, ezért nesztek. :)

Keresztút Alapítvány logóMa azt mutatom meg, hogy mennyire nem szabad megbízni egy olyan szervezet vezetőjében, amelyik logója kísértetiesen hasonlít a dávid-csillagra. (Bár, ha megfigyeljük, ez a jelkép mutat magában némi szabadkőműves beütést is. - Jé, ezt csak most vettem észre!)

Az alábbi szerződésnek az a különlegessége, hogy az cionista aláírójára (a maffiára) kötelezettséget rovó részei utólag kivétel nélkül ócska hazugságnak bizonyultak. Külön szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy itt nem arról van szó, hogy "leültünk, és írtunk valamit", ez ugyanis egy ügyvéddel ellenjegyzett megállapodás!

Színkódok a kezdeti lakásmaffia-megállapodáshoz

Kezdeti megállapodás a lakásmaffiával - Első oldal - Kattints a nagyításhoz!Kezdeti megállapodás a lakásmaffiával - Második oldal - Kattints a nagyításhoz!

Nézzük csak sorban.

  • A 2-es pontban azt vállalja, hogy 90 napon belül, vagyis 2004. augusztus 5-ig gondoskodik a lakásomra került jelzálog töröltetéséről. Ezt az augusztusi dátumot annyira nem tartotta, hogy novemberben már kénytelen voltam pert indítani ellene.
  • A 3-as pontban felajánl nekem bizonyos lakás-befizetéseket. Mint később kiderült, ehhez nem lett volna joga a lakóparkos cég hozzájárulása nélkül.
  • A 4-es pontban kijelenti, hogy jogosult élettársa (após úr lánya), és annak édesanyja nevében teljes körrel ellátni. Később kiderült, hogy ez nem igaz, ugyanis nem ő a gyámjuk. (Azért volt kirendelve melléjük egy-egy gyám, mert mindketten korlátozottan cselekvőképesek voltak a szerződés aláírásakor.)
  • Az 5-ös pontban rögzítjük a Balusztrád (a lakóparkos cég) által kiállított okirat részleteit. Később Tanár Úr bíróság előtt is bevallotta, hogy a szóban forgó papírt személyesen ő hamisította. Ez jegyzőkönyvbe is került (Itt látható, a második bekezdés közepén. Szó szerint"Ekkor én gyakorlatilag okirathamisítást követtem el.")
  • A 6-os pontban átruházza rám a Balusztrád és őközte meglévő szerződések felbontási jogát. Később kiderült, hogy mivel ehhez saját magának se volt joga, így annak átruházására sem állt hatalmában.
  • A 7-es pontban említjük meg az összesen 13 millió forintnyi lakóparkos befizetést. A később birtokomba került valódi befizetési bizonylatokból kiderül, hogy ezen a 6 milliós tétel valójában csupán 200 ezer forint (az összeg fennmaradó részéről pedig egyáltalán nem rendelkezhet). 
  • A 9-es pontban a Tanár Úr, mivel ő szerezte be őket, kötelezettséget vállal az összes papír hitelessége felől. Mint később kiderült, itt is hazudott, hiszen a papírok egy részét ő hamisította.

10 pontos szerződés, amiből 7 pont hazugság, a maradék 3 pedig rám vonatkozik.

Pontosan így néz ki, ha az ember cionistákkal köt üzletet. Legyen ez intő példa mindenkinek; ne a saját károtokon kelljen megtanulnotok, hogy "bizonyos fajta üzletemberrel" szemben a normális ügymenethez képest is fokozott óvatossággal célszerű eljárni!

Kurvát nem baszunk!

Vigyázzatok!

By SoDI

Kapcsolódó anyagok:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!