Miután az elmúlt napokban igen erős iramban kezdett az összes bejegyzésem zsidó hülyegyerekek játszóterévé változni, ezért szakítok azzal a hagyománnyal, ami alapján eddig nem töröltem szinte semmit, és az alábbi moderálási elveket határozom meg, melyekhez mostantól szigorúan tartani kívánom magam.

A szólás szabad. Senki hozzászólását nem törlöm, képviseljen bármilyen politikai véleményt. Ám ez csupán az alábbi korlátozásokkal érvényes:

  • Az összes öncélú személyeskedést törlöm.
  • Az összes provokatív pimaszkodást törlöm (rövid kérdésfeltevések, melyekre akármit válaszolunk, mindig újabb hasonló kérdés a válasz)
  • A hozzászólásoknak lehetőség szerint relevánsnak kell lenniük a bejegyzés témájához. Ettől csak abban az esetben lehet eltérés, ha egy olyan új hírre szeretné valaki felhívni a figyelmet, amiről még nem írtam, de fontos/érdekes lehet. (Illetve kivétel lehet még a bejegyzéshez másodlagosan kapcsolódó kérdésben egymás között lefolytatott tetszőleges vita.)
  • Személyes adatokat nem írunk ki ezen a blogon. Nem csak az enyémet, senkiét. Még zsidókét sem. (ez utóbbinál tessék inkább linkelni a vonatkozó adatokra)

A fentiek értelmében releváns, véleménykifejező hozzászólásnak számít minden, legalább három, - lehetőség szerint - összetett mondat formájában kifejtett állásfoglalás.

Ami a fentieknek nem felel meg, szigorúan törlésre kerül.

  • Ja és zsidózni természetesen továbbra is szabad. :D

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!