Másfél millió forint ajándék? IGEN!


ZSIDÓ ÜGYMENET...


Régen foglalkoztunk itt utoljára a lakásmaffia-ügyemmel. Talán olyan olvasóim is akadnak szép számmal, akik már nem is emlékeznek rá, mi is ez az egész. Nekik elég annyit tudniuk, hogy egy szövevényes ügyről van szó, melynek keretében cionista zsidók megpróbáltak kiforgatni a vagyonomból, földönfutóvá tenni, és máig milliókkal lógnak nekem. A részleteket pedig el lehet olvasni a lakásmaffia ügyem bejegyzés-kategóriám alatt.

Hogy mi ez a másfél milliós "ajándék"? Nos, mint minden bizonnyal tudjátok, az ügy kezdetén 8 millió forint értékben került jelzálog a lakásomra. Aznap, amikor az ügyvédnél megkötöttük az erről szóló szerződést, köttetett egy kiegészítő megállapodás is.

Persze biztos voltak más üzletek is köztük, és ez lehet a magyarázat a lentiekre, de ez akkor is vicces. :)

8 milliót kölcsönad, de csak 6 és fél milliót kér vissza

Bizony, ez nem vicc. Felnőtt emberek aláírnak egy ilyen papírt.

Másfél milliós színkódok

Másfélmilliós ajándék-szerződés - Kattints a nagyításhoz!Én ekkor már csak röhögtem, és többek között azzal a felkiáltással írtam alá papírt, hogy "na jól van bazmeg, itt rajtam kívül már mindenki megbolondult". :DD

< A nagyításhoz kattints a baloldali képre

És akármilyen furcsán hangzik, mindennek tükrében a Tisza mellől felmászó uzsorás pacák volt a bűnszövetségük talán egyetlen nem-zsidó tagja. (Ő tényleg nem. Sőt, még cigány sem. Helyette egy nagyon tipikus, amolyan tenyeres-talpas alföldi parasztgyerek volt, akit az Isten is arra teremtett, hogy rendesen meg tudja markolni a kapa nyelét. :))) Nem is akartam elhinni, hogy miközben annyira hülye, hogy ilyeneket kiad a kezéből, ennyi felesleges pénze van. :)


Nem csal a szemetek.

Bizony, ilyen papírok a valóságban is születnek.

Nem mindenki helyez kellő hangsúlyt a konspirációra. :P


By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!