Lakásmaffia színkód a másodfokú tárgyalásra szóló idézéshez

Idézés a lakásmaffia-ügyem másodfokú tárgyalására - Kattints a nagyításhoz!Na, jelentem alássan, holnap utolsó fejezetéhez érkezik a lakásmaffia-ügyem.

Mint talán emlékeztek rá, miután első fokon megnyertem a pert, az a tanár úrra vonatkozóan jogerőre is emelkedett, azonban após úr ennek ellenére is fellebbezést nyújtott be. Ennek a tárgyalása lesz holnap.

Külön felhívom a figyelmet arra a részre, ahol a milliomos nagyvállalkozó após úrnak van pofája egy az egyben bevallani, hogy ő már amúgy is elrejtette a jövedelmét a végrehajtás elől (azt állítja, hogy mindössze 65.000 Ft-os a fizetése).

Após úr fellebbezése a másodfokú tárgyaláshoz - Első oldal - Kattints a nagyításhoz!Após úr fellebbezése a másodfokú tárgyaláshoz - Második oldal - Kattints a nagyításhoz!Após úr fellebbezése a másodfokú tárgyaláshoz - Harmadik oldal - Kattints a nagyításhoz!

Az pedig már tényleg a pofátlanság csimborasszója, amikor arról ír, hogy nappali tagozatos egyetemistaként diákhitelből vagyok kénytelen tengődni. Kifosztanak az örökségemből, ezután pedig van pofájuk arra hivatkozni, hogy le vagyok égve!

Na hát elmentek ti az anyukátokba...

A holnapi tárgyalásra különben személyesen nem megyek el, helyettem az ügyvédem jár el. (A rosszmájúak kedvéért: nem, ezúttal sem az édesanyám, ő ugyanis főként adó -és telekügyekhez ért profi módon, ez pedig nem ilyen ügy. :))

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!