Beszarok ezen a híren.

Ilyen az, amikor az az ember, aki segíteni akar, inkább csak árt neked. :)

Feljelentették a nácivadászokat

2008. július 22. 13:36HunHír.Hu-információ

Feljelentette egy magánszemély a Magyar Nácivadász Szövetséget, mivel a honlapján, a nyilvánosság előtt megvalósította a Btk. 269. §-ban foglaltakat - tudta meg a HunHír.Hu.

A szóban forgó honlap lementett és mellékelt anyagában egyes emberek elleni fellépésre hív fel, így például Polgár Tamás ellen is. Mások származására utalva faji hovatartozást kiemelnek (Kiss Endre Farkas esetében zsidó-keverék).

A Nácivadász honlapja megvalósította az Alkotmányellenes tevékenység fogalmát is, amikor az Alkotmány 54.§ (1) pontjával ellentétben megsértette Polgár Tamás, Kiss Endre Farkas, Gede Sándor és Gede Tibor, Gonda László, Sípos Zoltán méltóságát, amikor az említett személyeket fasisztának, náci söpredéknek, náci bűnözőnek nevezi.

A férfi feljelentette Draskovics Tibort is, mert védelmébe vette a Nácivadász honlap Alkotmányba és a Btk.-ba ütköző cselekedeteit, amelyet a Nácivadász honlappal kapcsolatos kijelentése támaszt alá, mely szerint a Nácivadász csak reagál.

A neve titokban tartását kérő férfi feljelentette továbbá Gyurcsány Ferencet, mert megvalósította a Btk. 261.§ (1) b, pontjában meghatározott terrorista tevékenységet, amikor az általa irányítása alá tartozó magyar titkosszolgálat, a Kuruc.info szerverének kikapcsolásának céljából, a szolgáltató (LayeredTech) elnöke (Jack Finlayson) családjának kiirtásával való fenyegetést helyezett kilátásba. A fenyegetésről, Polgár Tamás szerint, maga a szolgáltató adott hírt.

Bazmeg, nekem te ÍGY ne segíts! XD

VAZZ! :O

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Különben kurvára nem tudok egyetlen egy zsidó rokonról sem a család egyik ágán sem! Sem közeliről, sem pedig távoliról. De ezt már a múltkor tisztáztuk.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!