Hát, már megint van valami, amit nem értek.

Biztos én vagyok a buta.

Az Index egyik friss topikjában ilyeneket fröcsögnek a zsidók:
kutykuruty brekege válasz | megnéz 2008.11.26 23:23:46 © (102)

...

 

Egy 14 éves kislányra a szülöknek kell vigyáznia még és az ő felelőségük az, hogy ne ugy nézzen ki és ne ugy viselkedjen, mint egy felnőtt nő.

kutykuruty brekege válasz | megnéz 2008.11.26 23:31:23 © (120)

...

 

Tudod egy 14 éves kislány -bármennyire is fejlett és szép nem tudja felmérni, hogy viselkedésének milyen hatása lehet. Nem csak attól kell megóvni, hogy megöljék, de attól is, hogy a férfiak az utcán beszólongassanak neki, hogy a buszon tapizzák.

 

Egy felnőtt nő már jobban tudja kezelni a szitukat.

 

És igen. Előfordulhat ez bárkivel, bárhol, mármikor. De a kockázatot nem ért csökkenteni.

 

Viktomológia...ismerős fogalom?

kutykuruty brekege válasz | megnéz 2008.11.26 23:33:45 © (130)

...

 

Nézd meg mégegyszer és gondold mellé, hogy csak 14! éves volt.

 

kutykuruty brekege válasz | megnéz 2008.11.26 23:37:27 © (140)
wic, nagyon őszintén válaszolj: ha van a gyerekeid közt lány, megengednéd neki, hogy 14 évesen sminkelje magát, kihívó ruhákat hordjon és nálánál jóval idősebbekkel bulizzon? Örülnél neki, ha 14 évesen már rendesen fiuzna? (nem a méregetjük egymást meg a kézen fogva sétálok a kkorban hozzám illő sráccal esetekre gondolok)
indulatirasszista válasz | megnéz 2008.11.26 23:38:03 © (143)
...ezeken a képeken egy dögös, szexi csajt lehet látni nem egy kislányt. Na most ha felháborodunk azon hogy a cigánylányok tizenévesen már kefélnek és szülnek és hasonlók, akkor ne tekintsük természetesnek azt se hogy 14 éves magyar kislányok szexbomba külsővel szórakoznak az éjszakában. Elég ha arra gondolunk hogy 14 év alatt a szex is büntetendő feltéve ha a partner büntethető. ... De tényleg jobb lenne ha 14 évesek még gyerekként élnének. ...

Horoszpók válasz | megnéz 2008.11.26 23:41:15 © (150)
Nem kel túlságosan megerőltetnem a fantáziámat, hogy az ilyen fotók és a túltengő "liberális" (anarchikus) közoktatási és gyermeknevelési irányvonalak közötti szoros kapcsolatokat találjak a szexuális szabadosság, buli-haverok-pia, kábítószer és egyebek terén.

boci boci tarka válasz | megnéz 2008.11.26 23:45:01 © (162)

...egy szülő igenis felelős a kiskorú gyermekéért, s nem hagyja szó nélkül, ha egy 14 éves kislány jóformán félmeztelenül fotóztatja magát, férfiak ölében, s pezsgőzik valami csehóban vagy hol.

Na már most... Én is nagy híve vagyok a viktimológiának, így hiszem, hogy az esetek több, mint 95%-ában az áldozat is hibás, amiért az történik vele, ami. Ugyanakkor a körülmények alapján abban is sziklaszilárdan hiszek, hogy ez a mostani a ritka kivételek egyike.

Amit pedig nem értek:

  1. Miért baj az, ha egy 14 éves lány rendesen megcsináltatja a frizuráját?
  2. Miért baj az, ha egy 14 éves lány olyan ruhát vesz fel, ami egyszerűen jól áll neki? (Értsd: olyan szabadidőruhát, ami a testi fejlettségéhez tökéletesen illik, tehát amikor már nem gyerekes túlzás a melltartó, hanem praktikusan indokolt?)
  3. Miért baj az, ha egy 14 éves lány fülbevalót hord?

Normálisak ezek a cionista indexszörnyek?

Szerintem az lenne igénytelen, és a maga módján erősen elhibázott öltözködés, ha egy testileg fejlett lány nem hordana melltartót, vagyis az lenne igazán kurvás és provokatív, ha mindenféle leszorítás nélkül hagyná szabadon mozogni őket a ruhája alatt. (Nem, az ilyesmi hétköznapokon egyáltalán nem vicces, mert feleslegesen tereli el az ember figyelmét, és önkéntelenül vezeti a tekintetet, aminek az égvilágon SEMMI értelme.)

Egy olyan beteg gondolat, miszerint bűnnek számít, ha valaki kényelmes, és a testi adottságai alapján funkcionálisan is erősen indokolt ruhát hord, csak az elborult cionisták agyában fogalmazódhat meg.

Francba is, a melltartó éppen azért van, hogy ne legyen feleslegesen kihívó egy lány külseje, nem pedig az ellenkezője miatt! Vagyis a megfelelően kiválasztott öltözék nem a laza erkölcsnek, hanem mindössze a felismert funkcionális kényszerűségnek, ha úgy tetszik: a minimálisan elvárható igényességnek a jele.

Idióta, fröcsögő barmok!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!