Úgy néz ki, az Indexeseknek annyira megtetszett a Gárda-perben elmondott perbeszédem, hogy közvetve főoldalukra emelték ki. Ott virít ugyanis egy olyan blog, melyben éppen ezzel foglalkoznak.


Gárda-per az Index főoldalán


Ezt írják rólam az ominózus blogon:

Nekem mégis a kedvencem egy Sodi nevű blogger lelkes beavatkozása. Végigtekerve a blogját látható, hogy rákapott az amatőr jogászkodás ízére, és elsős joghallgatókat megszégyenítve a természetjogból próbálja levezetni az érvelését. Az első csapást a beavatkozási kérelmének igazolására szolgáló "gondolatábrájával" mérte a bíróságra. Elképzelem, ahogy a bírónő két aktahegy között kibontja a levelet, és megpillantja az alábbi ábrát, majd arra gondol, hogy itt lenne az ideje halálosan megfenyegetnie saját magát. (ábra)

De a halálos döfést a t. Bíróság számára Sodi felszólalása, vagy ahogy egy olvasója fogalmazott, "pernyökögése" jelentette. (videó)

Nos kérem, amit a bíróság előtt előadtam, fejből mondtam, nem volt leírva. Gyakorlatlan vagyok az improvizációban, de hát mindent el kell kezdeni valahol. Ahhoz képest pedig nem volt ez olyan rossz. :)

  • Ja és ne feledjétek:
    A Gárda-perben egy rakás szkennelt irat a GARDAPER.freeblog.hu oldalon érhető el! :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!