A Palesztin felvonulásról készült
videóm ide kattintva tekinthető meg!


SZAVAZÁSSAL FRISSÍTVE!
(a bejegyzés alján)


Na kérem, álljon itt két mondat.

Első mondat:

A rendezvény után Tomcat lerohanta a nagykövet úr tolmácsát a gázai útja tervével, aki nyilván csak illendőségből nem küldte el őt még annál is melegebb égtájakra.

/ SoDI /

Második mondat:

Ennyit Sodi állításáról, hogy "melegebb éghajlatra" küldött volna.

/ Tomcat /

Még egyszer a lényeg... a saját mondatom: aki nyilván csak illendőségből nem küldte el őt még annál is melegebb égtájakra”. Azt írtam, hogy elküldte? Nem. Azt írtam, hogy nem küldte el. Köszönöm.

Bazmeg, ez tényleg nem tud olvasni.

Arról nem is beszélve, hogy amikor beszélgettünk, Sodi már rég elmenekült a térről.

/ Tomcat /

Igen? Ha már rég nem voltam ott, akkor mégis hogyan tudtam beszámolni róla, hogy beszélgettek egymással? Úgy néz ki, Tomcatet nem zavarják az olyan állítások, melyek még a formális logika szabályai szerint sem lehetnek igazak.

Viszont íme az igazi hazugság:

úgy húzott el a Hősök teréről, amikor Robinnal felbukkantunk, mint a maratoni futó.

/ Tomcat /

A rendezvény után nem sokkal még a palesztin skandálók is haza indultak, én pedig velük együtt mentem le a metróba, de ez részletkérdés, meg én ugye akár hazudhatok is. A képek viszont nem.

Éppen ezért íme néhány kép. Elsőként ő és Robin egymás mellett, igazolandó, hogy mai felvételekről van szó.

Tomcat és Robin ma délután

Nos, a Hősök terén ott álltunk egymással szemben csomó ideig, amit a később publikálandó vágatlan felvételeken majd láthattok is.

Kattintásra nagyobb lesz:
Tomcat csúnyán néz rám xD

Utána még hosszú percekig tartott ugyanott a rendezvény, folytak a beszédek.

Tomcat rögzít engem

Ráadásul egy korábbi szakaszon is hosszú ideig egymás mellett dolgoztunk, és úgy vettük a tömeget.

Tomcat a tömeget veszi

Ennek igazolására: megvan az előző képen a világos kabátban a padon ácsorgó úriember? Nos, itt még mindig ácsorog. Látható, mekkorát haladt közben a tömeg, miközben én jóformán egy helyben állok, ugyanott? Ugye, hogy látható.

A tömeg közelebb ért

Ennyit tehát arról az állításról, miszerint én elrohantam volna Tomcat elől.

Most pedig mindenki döntse el maga, hogy ki hazudik.

Ami pedig a nyilván csak illendőségből nem küldte el őt még annál is melegebb égtájakra”-féle megfogalmazásomat illeti... Amit ugye Tomcat úgy kommuikál, hogy „a magyarok bármi módon segítsék a [palesztinok] népét”....

Nos, hogy a tervezett gázai út miért nem valódi segítség, hanem valami egészen más, arról én nem írnék, mert helyettem ezt már sokkal jobban megfogalmazták a Gój Motorosok.

  • (FIGYELEM: A Gój Motorosok nem Kurucos banda, a Kuruc.info szerint ők ugyanis filoszemita árulók. - megjegyzés: Nekem erről nincs véleményem -)

A motorosok gázai útra vonatkozó véleményéhez erre tessék (a bejegyzés közepén).


Apropó, egy hasonló szituáció... Amikor tényleg az volt a helyzet, mint amit most nem állítottam. Emlékeztek még Sziva Balázs levelére?

Elsőként lássuk Tomcat szavait.

Megértem én, hogy fáj neked a Zöld Párt, és most már én magam is. Fáj, hogy valaki a józan ész útját próbálja járni, a be nem vált utat elvetve. Az meg pláne, hogy egyszer elegáns ingben és kabátban láttál - ez nyilván önmagában is árulás. Minden bizonnyal árulók Rácz Sándor bácsi, Morvai Krisztina, Patrubány Miklós, Z. Kárpát Dániel, Sziva Balázs vagy Fankadeli is, hiszen ők nem látják ezt hibának.

/ Tomcat Toroczkainak /

Na, Sziva Balázs válasza ide kattintva olvasható el.


Most pedig tessék szavazni:

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!