Egyre többen jeleznek vissza, hogy az internetes szólásszabadság általam értelmezett széles, ultraliberális kerete (nevezetesen az, hogy szó szerint soha nem törlök semmilyen hozzászólást) a továbbiakban tarthatatlan.

Ez főként akkor igazán kellemetlen, amikor egyesek értékes gondolatok alá hányják a mocskot.

Ez történt Molnár F. Árpáddal, Blaireauval, és Gonda Lászlóval is. Egymástól függetlenül mindhárman visszajelezték, hogy a maguk részéről a személyükhöz méltatlannak tartják, hogy a róluk szóló anyag alatt csupán ordenáré mocskolódás folyjon. De rajtuk kívül minden nap akad legalább egy olvasó, aki hasonló módon nyilatkozik. Basti megfogalmazása szerint például a fröcsögő kocsmatöltelékek miatt ez a blog „eltetvesedett”.


MI KÖZÖM NEKEM EHHEZ? Ne haragudj,de akkor inkább vedd le a filmet. Megalázónak érzem ezt az igénytelenséget. Ilyen környezetben Te is én is csak korpává leszünk, megesznek a disznók. A témától eltérő, mások származását értelmetlenűl állandóan firtató, személyeskedő, fröcsögő, ordenáré embernek tűnő alakok irásait olvasni is visszaélés mások lelki egészsége ellen. Időrablás! Erőszak!

...

Gyávaságnak tartom álnév alatt szennyet írni. Az emberi érintkezés egyik legelemibb alapja a bemutatkozás... Minden elembertelenedett, anticivilizált beírót személyes ellenségemnek tekintek! Ha van benne még egy kis gerinc, javaslom álljon elém, ha az utcán találkozunk (lesz rá még lehetőség) és kérjen elnézést,hogy az időmet rabolta.

 

Itt roncsolják nap mint nap szemünk láttára hazánkat, kirabolják, betelepednek, betelepítenek, felvásárolnak, roncstársadalommá züllesztik a lakosságot és akkor ilyen mocsokra pazarolni az időt!!? A szent és csodás életet. Itt a földön, amit lassan pokollá pusztítunk...

 

Gonda László


Éppen ezért a továbbiakban szavazásra bocsájtom a kérdést. Ha hétfő reggel 9-ig megszavazza a közönség, akkor onnantól a színvonalromboló hozzászólásokat kíméletlenül törölni fogom.

 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!