Na, miután kezd nagyon egyértelművé válni előttem, hogy a blog kommentjei azért kezdtek el eltetvesedni, mert Tomcat rám uszított néhány Bombagyárost, szétoffolandó az itteni tartalmat, hogy aztán hivatkozhasson rá, milyen komolytalan a törzsközönségem, egy kompromisszumos megoldáshoz folyamodtam.

53. Tomcat    2009.01.27 16:24:48    

LOL, Sodika törzsközönsége már tervezi a megverésemet a tüntetésen. Igazi orkok.

forrás


tomcat:
2009. 01. 27. 16:18


Bár nagyjából leszarom Sodika blogját, szóltak, hogy itt néhányan annyira magyarok, hogy hátulról való orvtámadásról fantáziálnak, nagyjából, mint az utolsó büdös cigányok.

Nos, kedves orvmagyarok, várom szeretettel, hogy előbújjatok a sötétből. Ott leszek, rám rohanhattok "kétszázan", ahogy itt valaki fantáziálta. Ezzel biztosan sokat tesztek hazátokért, és a tüntetés fényét is emelni fogjátok.

Persze sokkal valószínűbbnek tartom, hogy oda se mertek majd jönni, mert hiszen a cigányoknak is csak a pofája jár. Gratulálok. Üzengessetek csak, nem olvasom.

forrás

Mostantól minden egyes bejegyzés alatt két féle kommentelési lehetőség lesz elérhető. A „játszótér kommentrész” nevű  fülön működik az a fórumrendszer, ami a Freeblogé, és amit ezért működésében egyáltalán nem tudok befolyásolni, a „normális kommentrész” alatt pedig a saját magam által kézben tartott fórummotor, ami folyamatos fejlesztés alatt van.

Ez utóbbi mostantól napról napra bűvülni és javulni fog, ezért érdemes lesz rendszeresen visszanézni ide.

Minden észrevételt, fejlesztési javaslatot szívesen fogadok. Bármelyik fórumrészben. :)

Egyben, ha valaki a lebegőkeretes (iframe) megoldásnál tud jobb beágyazási lehetőséget ide, az szóljon. Az első gondolatom az volt, hogy valami Ajaxos megoldással szívjam be a külső tartalmat, de a JavaScript biztonsági beállításai nem engedik meg a külső domainről való munkát. :(

Ez még nem lenne gond, ha a Freeblogon lehetne PHP-t futtatni, de természetesen nem lehet.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!