Na kérem, az elmúlt napok főbb történéseiről, és az általam megtapasztaltakról azért nem fogok beszámolni nektek itt a blogon, mert biztos vagyok benne, hogy ha akár csak a felét leírnám, sorban tíz-húsz embertől kapnál meg, hogy kamuzok össze-vissza. :)

Másrészt pedig bölcsen felmértem, hogy a Broni-szintű plasztikus leírások olyannyira távol állnak az én személyiségemtől, hogy ha előhozakodnék valami hasonló dologgal, akkor hetekig mindenki ezzel szívatna. Ezért annak ellenére tartózkodom ettől, hogy ebben a versenyben most legyőzném őt. xD

Ennyit arról, hogy a chat.hu-s ismerkedés szánalmas dolog lenne.

Így csak annyit árulok el amolyan dicsekvésképpen, hogy mindezt úgy sikerült elérnem, hogy nem csak hogy nem fizettem érte, de még arra is ügyeltem, hogy a közös költésekből a hölgyre eső rész mindenképpen stabilan 50% felett legyen. ;P

Mindenesetre édesapámnak azon mondásának lényegét, miszerint az élet legtöbb dolga csak addig izgalmas, amíg meg nem tapasztalod, hogy nem is akkora istenség, mára tökéletesen megértettem. A közéleti aktivitás, közírói tevékenység, pereskedés, és dokumentálás sokkalta érdekfeszítőbb tevékenység, mert a nemzeti radikális oldal győzelme nem olyan kategória, hogy sok ábrándozás után megfelelő akaraterővel viszonylag könnyű legyen megvalósítani.

Azt hiszem, ezt a jelenséget a szcientológus vezető, Fritzlauf Lajos fogalmazta meg nagyon pontosan a vele készített interjúmban, L. Ron Hubbard szavaira utalva. A teljes megelégedés kiábrándító, és egyben nagyon veszélyes, mert egyenesen következik belőle az érdektelenség, a letargia, vagyis egy folyamatos, és gyors süllyedés a halál felé.

Sokkal érdekesebb kihívás jelen blog olvasottságának felfuttatása holmi, legtöbbször liberális embereket vezérlő társas céloknál, mert ezt - radikális profilváltás nélkül - jóval nehezebb elérni, mint a sokáig dédelgetett, egyéb kategóriájú álomképek megvalósítását. :)

Szóval hajrá blog, meg minden. :D

By SoDI

Ui.:  A szcientológiával kapcsolatban egyébként én továbbra is a bölcs, és tárgyilagos semlegesség talaján állok, ezért  nem kívánok se pro se kontra véleményt nyilvánítani róla.


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!