Öröm látni, hogy a nemzeti ellenállás milyen gyakran tesz keresztbe a rendezvénybiztosítási kérdésekben egyértelműen a hatalom ócska és törvényszegő csicskájává degradálódott rendőrségnek. Ezzel együtt az események azt is megmutatják nekünk, hogy teljesen értelmetlen ellentmondást keresnünk a rendpártiság igénye és a hazafiakat üldöző ávósok - nagyon helyes - pocskondiázása között. Aki magyar hazafiakat zaklat, az egytől egyik leköpni való aljadék féreg, ha viszont ehelyett ugyanez az ember a valódi rendvédelmi feladatok felé fordítja az erejét, akkor egy csapásra értékes szövetségesünkké válik. Éppen ez az a körülmény, ami miatt a majdan megalakuló csendőrség emberállománya is könnyűszerrel lesz feltölthető. Ahogyan Rákosi is lelkiismeretfurdalás nélkül hasznosította a kisnyilasokat, ugyanígy mi is örömmel fogjuk használni a jelenlegi rendőri állományt, elvégre köztudomású tény, hogy egy hierarchikus szervezetben elsősorban a szervezeti kultúra az, ami formálja tagjait.

A Rudolf Hess emlékmenet körüli kálvária világosan megmutatta nekünk, hogy a hatalom még a saját törvényeit sem veszi komolyan, a gárdisták egri kalandja pedig arra világított rá, hogy ha kellően sokan szarjuk le magasról a törvénytelen intézkedéseket, akkor a rendőrség tehetetlenné válik.

Úgy néz ki, a legújabb erőpróba szombaton várható. Egyes hírek szerint az ÁVÓ annak ellenére szeretné a gárdisták magánterületen megtartott avatását is feloszlatni, hogy ilyesmire az égvilágon semml jogalapja sincs.

Nos, ha ez megtörténne, azzal 2006. október 23 után ismét egy újabb tabu dőlne le azok közül, melyeket eddig csak 1989 előtt tapasztalhatott meg az elnyomott magyarság. Utoljára akkor volt szokás, hogy a kormány ízlésének nem tetsző rendezvényeket a karhatalom akár még magánterületen is szétverte.

2006. október 23-ával kapcsolatban én mindig elmondom, hogy ha még egyszer előfordul Budapest utcáin legalább olyan súlyos, viperás-szemkilövetős visszaélés, akkor az elkövető hordák közül erkölcsi kötelessége a hazafiaknak legalább egyet-kettőt megnyomorítani, vagy kórházba juttatni.

(Ez egy teljesen törvényes felvetés, elvégre nyilvánvalóan KIZÁRT, hogy ilyesmi szükségszerűsége még egyszer előálljon.)

Ugyanilyen gondolatmenet alapján mondom azt, hogy ha a rendőrség a hétvégén valóban tömegoszlatásba kezd egy magánterületen összegyűlt tömeg kárára, akkor (és CSAK akkor)

ÜTNI KELL!

És ez akármilyen erősen is hangzik, a valóságban a legkevésbé sem számíthat uszításnak, vagy hatósági intézkedéssel szembeni izgatásnak, ugyanis világosan kell látnunk, hogy ilyen súlyos törvénytelenség egyszerűen NEM FORDULHAT ELŐ 2009-ben.

Izgatást elkövetni fogalmilag csak létező és elképzelhető hatósági intézkedéssel szemben lehet.


Az viszont LEHETETLEN esemény,
hogy a rendőrség ilyesmire vetemedjen.Vannak tabuk, melyeket nem szabad átlépni. Én biztos vagyok benne, hogy ezt a szentendrei rendőrök is így látják. Mert ha a lappangó diktatúra véletlenül nyílt formát öltene, akkor onnantól értelmetlenné válna a törvényes és törvénytelen cselekedetek művi szétválasztása. Akkor a jó erkölcs maradna az egyetlen zsinórmérték.

Egy törvénytisztelő hatóság megérdemli az engedelmességet, és a feltétlen tiszteletet.

A nyíltan és erőszakosan jogtipró rezsim viszont - ezernyi történelmi példa alapján - mindössze kemény ellenállást érdemel a tisztességes emberektől.

A magánterületen avató gárdistákat
békén KELL hagyniuk!

Aki hazafi, az szombaton ott lesz Szentendrén!


Szebb jövőt!

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!