Ma kivételesen „mi történt velem”-féle picsablog születik, ugyanis most értem haza, és holtfáradt vagyok komolyabb tartalmakhoz.

Szóval napok óta tanulmányozom ezt az After Effects CS4 nevű utómunka-cuccot, mert megirigyeltem, mennyire szép például a Szentkorona Rádió videós intrója, és én is szeretnék valami hasonlót készíteni. Beszereztem hozzá ezt, ezt, valamint ezt a tutorialt, ami együtt 18 és fél órányi videóanyag, de legalább az abszolút alapoktól elvezeti az embert a teljesen profi szintig.

A mai napom is ennek a cuccnak a tanulásával telt.

Ezek után este elugrottam a Hungária TV stúdiójába, mert főnök úr még pénteken odarendelt. Lehetett jópofizni Gondával, Novák Előddel, meg Gőbl Gyurival, de főnök úr nem volt sehol. Elfelejtette, hogy behívott, bocsánatomat kéri. Tök jó.

Holnap reggel pedig a Budaházy-féle Alkotmánydöntő pert tárgyalják a Markó utca 27-ben. Ha valaki nem emlékezne az előzményekre: az történt, hogy a 2006-os cikkei miatt első fokon felmentették, de a másodfokú bíróság visszautalta a pert első fokra.

Az ügy legelső, 6-8 órás tárgyalásáról anno egész jó, közel félórás összefoglalót vágtam össze.

  • 1. rész
  • 2. rész
  • 3. rész

Sajnos apró technikai akadálya van annak, hogy az új szokásomhoz híven holnap is Twitterről közvetítsem az eseményeket, de majd utólag beszámolok róla, hogy mi volt.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!