Az évek során egy seregnyi egyetemi beadandómat pakoltam fel ide a blogra - főként azért, hogy valamilyen formában rendszerezve legyenek. A dolgozat címke alatt megtekinthetitek őket.

Most az egyik vinyóm legmélyéről előkerült még néhány ősrégi darab, így ezeket is kirakom ide, hogy teljes legyen a kép.

 • ECDL tananyag értékelése (Powerpoint)
  Az ELTÉ-s Távoktatás I. nevű tantárgy keretében egy ECDL tananyag szakmai értékelése volt a feladat előre megadott szempontok alapján. Sajnos az, hogy pontosan mit kellett értékelni benne, már nincs meg.
 • 3D-ben forgó földgömb (Lazarus Object Pascal)
  A szintén ELTÉ-s Számítógépi grafika nevű tárgyhoz készült ez a beadandó. Miután nem használok vírusirtót, így futtatható állományt nem mellékelek nektek. A forráskódot a Lazarus nevű ingyenes, Delphi-szerű fejlesztőeszközzel tudjátok futtatható állománnyá varázsolni tetszőleges operációs rendszer alatt.)
 • Irodaépület hálózati terv (Powerpoint)
  Ez nem egyetemi, hanem egy CISCO szakmai beadandó, ahol egy irodaépület hálózati kiépítését és beállítását kellett megtervezni. Az, hogy mellettem egy hölgytársam is szerzőként van megjelölve, ne tévesszen meg senkit. Valójában szőröstől-bőröstől én készítettem a cuccot, ő csak szépen mosolygott hozzá. :) (Ha olvasod, Ági, bocs, de tényleg így volt. :)))

Plusz, hogy azok is megkapják a magukét, akik szerint én sose dolgozom, és munkaundorom van, linkelek két régi fizetős munkát is. Ezek még a nemrégiben elétek tárt portfóliómban sem szerepelnek.

 • Színművésznő
  Egy Németországból hazaköltözött színművésznő weblapja
 • Magyar Gazda Párt (MGP) weblap
  A borász és milliárdos Szeremley Hubának a 2006-os választási kampány idején én voltam az informatikai mindenese. Ennek kapcsán ezt a weblapot is én készítettem el neki. (Ez egy korai verzió)
By SoDI

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!