Még egy ekkora aljas embert  nem hordott hátán a föld. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én konkrétan kezdek undorodni tőle.

Ezt bírja írni a Hunhír fórumán (részletek, kiemelés tőlem):


 #229: tomcat - 2009.11.13.20:51

Így van, önként ajánlkoztam. Miután Molnár elhordott minden szarnak, tönkretette, amit felépítettem, elhitette mindenkivel, hogy spicli és áruló vagyok, egyetlen lehetőségem maradt: hogy tényleg spicli és áruló legyek. Min változtat? Eddig is meg voltak erről győződve, ezután is meg lesznek. (...)

#233: tomcat - 2009.11.13.21:12

Ó, engem kurvára hidegen hagy, hogy az ostoba erkölcsi ideáljaid szerint mit szabad és mit nem. Aki belém rúgott, azt belököm a vonat alá. Akkor is, ha előtte a barátom volt. (...)

 #273: tomcat - 2009.11.13.22:48

(..) a legaljasabb módszerekkel adom vissza, mert aki övön alul üt, azzal bármit megtehetek. Ez a becsület kérdése. A Kurucnak vesznie kell, akkor is, ha nem érted.

/ forrás /


Hölgyeim és uraim!

A mai naptól tehát nyugodtan lehet spiclinek és árulónak hívni Polgár Urat, ugyanis saját maga ismerte be, hogy szándékosan vált azzá. Önként vállalja fel az erkölcsöt nem ismerő aljadék titulust.

Ha szerinte a szemkilövő rezsim önkéntes kiszolgálása, és a 2006-os megtorlásban való lelkes segítése holmi személyes sértődöttség okán elfogadható dolog, akkor mostantól  méltán érdemli ki a hazafiak minden haragját, és a haza többi ellenségénél súlyosabb, de legalább azzal megegyező bánásmódot!

Részemről ez az alak elásta magát. Jó mélyre.

Ha nem indul, kattints ide, ide, vagy ide!

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!