Ismerjétek meg Bélát!

BélaBéla egy kis manó, aki a nap 24 órájában a gép előtt ül, és figyel. Betéve ismeri a hazai zsidó közéleti szereplők nevét. Elég sokat olvasgatta a Magyar Metapedia ezzel kapcsolatos szócikkét.

Béla éber. Amikor jelenlétében egy zsidó kerül szóba, a miheztartás végett rögtön felvilágosítja erről a beszélgetőpartnereit. Béla soha sem téveszt, és soha nem fárad el. Ha egy zsidó, akiről a beszélgetés folyik, fent van a Metapedian, ő biztosan szól erről.

Bélát Google Wave alatt a nacimano@appspot.com címen tudjátok felvenni a kapcsolati listátokba. Nyugodtan legyetek Béla barátai, mert Béla nagyon barátságos!

Béla keresése

Ha ez sikerült, rögtön megjelenik a kapcsolataitok között Béla, a Náci Manó.

Béla az ismerősöd

Ezek után nincs más dolgunk, mint odahúzni őkelmét a megfelelő hullám szereplői közé.

Béla a hullámban

Ha ez megtörtént, Béla kisvártatva illedelmesen bemutatkozik.

Béla bemutatkozik

Ezt követően Béla csendben marad, és figyel. Nem szólal meg egészen addig, amíg észre nem veszi, hogy egy általa ismert zsidó került szóba. Akkor viszont felkiált, és elmeséli, hogy az illető zsidó.

Béla felismeri a zsidót.

Béla egyébként nagyon okos. Legtöbbször ragozott alakban, és ékezetek nélkül leírva is felismeri, ha valaki zsidó.

Béla nagyon hasznos segítség lehet a jövőbeli Google Wave-en folytatott közéleti vitáknál, mert nem hagyja, hogy bárki akár egy pillanatra is megfeledkezzen róla: pontosan kikről folyik az eszmecsere.

By SoDIUi.
: Béla egyébként a legelső Java nyelvű program, amit egyetemen kívül írtam. Az első idióta, aki beírja, hogy ezért aztán érdemes egyetemre járni, kap egy csokit. :)

Hogy miként tudtok Ti is ilyen okos Google Wave robotokat készíteni, az itt elolvasható.


 
 
2,3 (3)
Jelentkezz be a szavazáshoz!