Jelen bejegyzés az alábbi blog egy eldobott piszkozata:

sodi.freeblog.hu

Hazafiakat mocskolni? - 2009.06.20. 22:49:00

Sokszor megkapom itt a blogon, hogy én egyrészt a Kuruc.info seggét nyalom, másrészt pedig folyamatosan hazafiakat mocskolok, ami elfogadhatatlan. Alább ezt a baromságot szeretném helyre rakni.

Elsőként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy bár világnézetbeli egyezőség okán az esetek 95%-ában a véleményem valóban megegyezik a Kurucokéval, azonban a maradék 5%-ban rendszerint a leghatározottabban fejezem ki a nemtetszésemet. Kiváló példa erre, amikor kifejtettem, hogy tisztességtelenül jártak el az egykori budapesti gárdakapitánnyal, Neo-val szemben, vagy amikor nemrég hosszasan ecseteltem, hogy szerintem ok nélkül fújnak Répássy Róbertre a holokamu-beadványai miatt, elvégre éppen az általa követett ravasz taktika az, ami kihúzza a magyarok szólásszabadságára törő cionista férgek méregfogát. De említhetnék régebbről egy olyan esetet, amikor azon viccelődtem, hogy biztos szándékosan reklámoznak szcientológusokat.

Ami pedig a hazafiak mocskolásának a vádját illeti, alább leírom, hogy mit kell tudni azokról az úgynevezett nemzeti szereplőkről, akiket én vagy a Kuruc kritikával illet.

Tomcat

Miközben azt hirdeti a Bombagyáron, hogy a Nemzeti Jogvédő szolgálattal együttműködve kívánja megszervezni a 2008-as Clrark Ádám téri oszlatás károsultjainak pertársaságát, aközben egy szintén az NJA által, közelebről Gyurta Tibor ügyvéd úr által képviselt ügyben szándékosan akadályozza az Alapítvány munkáját azzal, hogy önként terhelő adatokat szolgáltat az ügyészség részére egy általuk képviselt hazafiról, név szerint Mornár Balázsról.

Hazafinak tekinthető-e az olyan személy, aki a hatalom elnyomó gépezete ellen küzdő Nemzeti Jogvédő Alapítvány munkatársainak munkáját ilyen módon szándékosan akadályozza, és nehezíti?

Dósa István

Miközben saját elmondása szerint mindig a nemzet és a Magyar Gárda érdekeit tartotta szem előtt, aközben az általa alapított szakadár csoportosulás weblapján egy olyan, szigorúan belső használatra szánt kapitányi értekezletről készült videófelvételt szivárogtatott ki a nyilvánosság, és ezáltal a diktatúra ügyészsége számára, ami sok olyan pontban végképp meggyőzte a bíróságot a Gárda Egyesület feloszlatását kezdeményező ügyészség álláspontjával kapcsolatban, melyet a per korábbi szakaszaiban nem sikerült a hatalomnak bizonyítania.

Az NJA tag Gaudi-Nagy Tamás a tárgyaláson bejelentette, hogy büntetőfelvételt fog tenni a felvétel illegális felhasználói ellen.


Hazafinak tekinthető-e az olyan személy, aki a hatalom elnyomó gépezete ellen küzdő Nemzeti Jogvédő Alapítvány munkatársainak munkáját ilyen módon szándékosan akadályozza, és nehezíti?

Kroko tanár úr

Miután 2007. nyarán a Kuruc.info szerkesztői véleményezték egy írását,