Olvasom, hogy tőlünk nyugatabbra egyre nagyobb problémát okoz, hogy egyes idióták egymás netes zaklatásával töltik ki a napjaikat. Kapunk egy szívfakasztó történetet egy bloggernőről, akinek lassacskán elege lett a bejegyzéseihez kommentelt fenyegetésekből, egy elmontírozott kép pedig végleg elszakította nála a cérnát.

Nos, személyes tapasztalat alapján elmondhatom, itt az egyetlen problémát az jelentette, hogy a hölgy hülyén reagálta le a helyzetet. Ha tiltakozik ellene, az csak egyre izgalmasabbá teszi a poénkodó parasztok játékát. Ehelyett itt is az a legjobb taktika, hogy ha valamit nem tudsz megakadályozni, hát állj az élére!

Még 2003-ban, a Kendermag Egyesület első drogtüntetése kapcsán, melyet szerencsésen sikerült velem együtt a józan magyar embereknek tönkretenni (máig nagyon büszke vagyok rá) az egyik politikai fórumban a komcsi nyomorékok beazonosítottak engem netes galériák alapján, miután beszélgetés közben elárultam, milyen transzparenssel mentem ki a helyszínre.

Ekkor már, mivel többször is hitet tettem az anticionizmusom és a holokausztrevizionizmusom mellett, elkönyvelték, hogy "be vagyok buzulva a nácikra", és mindezt nagy boldogan össze is kapcsolták a Photoshoppal.

Kattints a megfelelő képre a nagyításhoz:
Találkozásom Himlerrel. - Kattints a nagyításhoz! Személyesen a Führernél. - Kattints a nagyításhoz!

Torzítgattak kedvükre. Ezt a helyzetet kétféle módon lehetett volna kezelni. Egyrészt kicsaphattam a balhét, perrel fenyegetőzhettem, és utálkozhattam. Ebben az esetben csak még édesebb lett volna a tiltott gyümölcs, és csak közröhej tárgyává tettem volna magam. Tudtam, hogy a képek ekkor is megjelennek valami külföldi szerveren, és a balos férgek ezután nagy vigyorogva küldözgetnék egymásnak. Ehelyett, amikor az egyik bolsevik görény sunyi módon megkérdezte, hogy felhasználhatják-e az arcképemet, akkor én - a legnagyobb meglepetésére - igent mondtam, és az ellen sem emeltem kifogást, hogy a hülyeségeiket tartalmazó galériához vezessen az egyik fórum felső bannere. Azzal ugyanis, hogy nem tiltakoztam foggal-körömmel, már nem is volt olyan vicces a dolog, nagyon hamar abba is hagyták. Nem mutattam idegességet, nem volt megerősítés, így elfásultak, és nem poénkodtak tovább velem. Kioltottam a lángot.

Az ilyen lelkibeteg perverz vakarcsok ugyanis arra játszanak, hogy majd toporzékolni fogsz, és ezzel sikerül megkeseríteniük a napjaidat. Ez ellen pedig az egyetlen fegyver, ha nem adod meg nekik ezt az örömet!

Különben a tüntetésre az alábbi, szó szerint 2 perc alatt összebarkácsolt táblával érkeztem:

A liberalizálás azok érdekét szolgálja, akik ellenséget látnak a magyar fiatalokban!

Egy SZDSZ-es forma hülyegyerek oda is jött megkérdezni, hogy mit értek ezalatt.

- Utána kéne olvasni. - mondtam.
- Rendben, de mit olvassak el? - kérdezte.
- A Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvét.
- Na jól van! - legyintett, és ment tovább.

Pedig tényleg! Utána kéne olvasni.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!