Szinte még meg sem száradt a Dunából kihalászott Kármán Irén, máris megérkeztek az első elmebeteg összeesküvés-elméletek.

  • Vajon mennyi adóssága lehet a "Papának", hogy a DVD-nyereség kedvéért még saját szerzőtársa megveretésétől sem riadt vissza?

Mielőtt kapok az arcomba egy sajtópert, szeretném leszögezni, hogy a kérdésben sugallt állítás természetesen NEM igaz, de mit tehetünk, ha egyszer ez a baromság kezdett el terjedni az őrültek körében, nekem meg van itt egy összeesküvés rovatom? :)

Gy.k.: Ez a barom teória arra épül, hogy Kármán Irén az egykori főnyomozóval, Sándor Istvánnal közösen adta ki a neve alatt futó könyvet, és DVD-t. Miután pedig eddig csupán egy szűk réteg felé tudtak kommunikálni, így éppen hogy nem az olajszőkítésből meggazdagodott mai társadalmi elit (hajdani maffia) érdekében áll az olajügy felmelegítése, hanem éppen ellenkezőleg: azoknak, akik azt szeretnék hinni magukról, hogy a maffia ellen küzdenek. Mivel pedig a megszállottság egy szintjén túl egyesek szemében még a saját üzlettársaik fizikai feláldozása is az elfogadható járulékos veszteség kategóriájába eshet, közel sem lehetetlen, hogy ez az ügy pont az ellenkezőjéről szól annak, mint aminek első látásra tűnik.

Be relevant!

De mondjuk ez valóban az újságírók megfélemlítéséről szól.

Hülyék ezek? Éppen hogy ezek után fog rácuppanni mindenki a témára. Így akarják elhallgatatni az oknyomozókat? Nekem mától ez most kedvenc témám lesz. Ha a fejbelövést kilátásba helyező zsidó uzsorás ügynökmaffiától nem ijedtem meg, akkor ettől sem fogok. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!