Úgy néz ki, a tetves labancok egyre mélyebbre süllyednek az elkeseredésük mocsarában, ami amiatt telepszik rájuk, hogy minden igyekezetük ellenére sem képesek tőlem valóban antiszemita mondatokat idézni (lévén, egyáltalán nincs mit).

A szeptember 14-i levelezési rovatukban a következőket olvashatjuk:

Gyávaság?

"Sziasztok!

A ti oldalatokon találtam egy bejegyzést soditól, íme:
"Itt van például Wittner Mária, miket írtok már róla, te kis szemét bolsevik mocsok! Hol élsz te, ólban? Nem szégyelled magad? Vörös patkányok.Nem lepõdnék meg, ha valaki a megrágalmazottak közül jól beperelne, aztán mindjárt abbahagynád a sorozatos törvénysértõ rágalomhadjáratodat szépen, mégpedig tele gatyával és kurva sürgõsen. Bolsevista zsidóbanda, belõketek verbuválódott anno az ÁVÓ is!Ti magatoktól vagytok ilyen sötétek vagy valaki besegít nektek? Mazsihisz "online"?Arról nem is szólva, minek az oldalad, amikor retekklub csigatévé szinte tök ugyanezt nyomja éjjel-nappal... Oka van ám annak, hogy akárcsak én sokan utálják a zsidókat"

És lám, mit találok a szente.freeblog.hu-n:
sodi sajtóközleménye:
"Jómagam személyesen elhatárolódom a kirekesztéstõl, a faji megkülönböztetés minden formájától, valamint a homofóbiától, és a neonáci szervezetektõl. Éppen ezért, akár a személyemet, akár a munkásságomat összemosni ezen szélsõséges ideológiák bármelyikével, mindössze szerencsétlen félreértés. "

Gyáva vállalni nézeteit?"

Partizaninfo: Sodi, azaz Kiss Endre Farkas egyike a liberalizmus vadhajtásainak, aki vélhetően elirigyelve Tomcat viszonylagos népszerűségét maga is nemzeti botrányhőssé szeretett volna válni. Mivel jelenleg a legnagyobb hangjuk a szélsőjobboldali csoportoknak van, így ő maga is igyekszik úgy fogalmazni, hogy ezen csoportok, kívülről látható lelki sérülései ellenére befogadják őt. Sodi vélhetően csak szeretne az erősebbnek látszó oldal mellé állni, hogy biztonságérzetét növelje. Mikor persze „baj” van, akkor „vissza kosz”… Kevés olyan ember van, aki egy Sodit komolyan tudna venni.

Nos, a kedves levélírónak azt tudom ajánlani, hogy ne a Sotko blog, meg labancinfó féle szemeteken tájékozódjon, mert ott nagyon könnyen bedőlhet a legócskább hazugságoknak is. Mint ahogyan most is.

Azt ugyanis már ezen a blogon is több különböző alkalommal tisztáztuk, hogy a nekem tulajdonított szöveget nem én írtam.

  1. Elsőként egy április 13-i bejegyzésben, itt.
  2. Másodjára április 17-én, itt.
  3. Harmadjára pedig június 2-án, itt.

Ezeket a mondatokat ugyanis SF kommentelte hozzám.

A Partizáninfó szerkesztőinek elképesztő szemtelenségét, és napi rutinná emelt tisztességtelenségét jól jelzi, hogy a rólam írt, legelső bejegyzésüket utólag bár kibővítették a "bolsevik patkányokat lámpavasra kötni" mondattal is, azonban a cikk azon részét, mely azt a látszatot kelti, mintha SF kommentje is tőlem származna, a korábbi leveleim ellenére is az eredeti formájában, érintetlenül hagyták.

Annyi igaz, hogy ezen mondat apropóján sem akkor, sem azóta sem voltam hajlandó elhatárolódni SF-től, vagy akár csak a stílusától, de ez továbbra sem jelenti azt, hogy bármilyen ellentmondás feszülne az egyes blogbejegyzéseim tartalma között.

Hogy miért nem, azt már egy hete egyszer átvettük, de ismétlés a tudás anyja (pláne így, hogy az istennek sem akar beleverődni a sok birka fejébe az igazság).

  • Azt írom, hogy elhatárolódom a neonáci szervezetektől. SF ilyennek nem tagja. (Ő öndefiníciója szerint klasszikus NS).
  • Azt írom, hogy elhatárolódom a faji megkülönböztetés minden formájától. Miután SF soha nem adta jelét annak, hogy hozzám hasonlóan ne cionistát, illetve a judaizmuson belüli vallási fanatikusok táborát értené a 'zsidó' szó alatt, így ebben sincs semmiféle ellentmondás. (És most ne tessék tőle az "orrnehéz", tőlem pedig a "rusnya", vagy a "taknya-nyála egybefolyó" jelzős szerkezeteket idézni, ezek ugyanis minden egyes alkalommal olyan szövegkörnyezetben kerültek megfogalmazásra, ahol teljesen egyértelművé vált, hogy az alapvető problémánk az illető politikai, illetve közírói munkásságával, nem pedig valamely genetikai tulajdonságával van, így pedig az erre való humoros utalások mindösszesen hangulatfestő, az érveléseknek érdemi részét nyomokban sem képező, retorikai elemként vannak csupán jelen.
  • Azt írom, hogy elhatárolódom a homofóbiától. SF soha nem írta, hogy bántani akarna saját akaratukon kívül beteg embereket (én pedig pláne nem), így ez sem ellentmondás.
  • Legvégül pedig azt írom, hogy elhatárolódom a kirekesztéstől. SF nem írja, hogy a józan óvatosságon (amely bizonyos csoportokkal szemben a saját lakásmaffia-ügyem kapcsán is indokolt) bármikor is túl szeretne terjeszkedni. Még akkor sem, ha személyes életére vonatkozóan határozottan elzárkózik a cionistákkal való bárminemű üzleti kapcsolat gondolatától is.

Az egyetlen dolog, amit én soha nem írnék le, az a "zsidókkal" (a fentiek alapján tehát értsd: judeonáci cionistákkal) szembeni gyűlöletre vonatkozik.  Ugyanakkor SF ezen mondatával kapcsolatban sem az elítélés hangján szólok, helyette csupán Orbán Viktort idézem, aki Kerényi Imre azon cikkéről szólva, melyben a színigazgató úr kifejti, hogy "eljön még az idő, amikor Amerika semmivé lesz, és az Fehér Ház helyén fekete kecskék fognak legelészni", szó szerint így fogalmazott:

"Eszem ágában sincs elhatolódni!

Ez az elhatárolósdi egy nagyon rossz játék. Látnunk kell, hogy ma az európai értelmiség körében igen erős ellenérzések élnek az USA-val szemben, ez pedig az ellenérzés a baloldali értelmiségnél pedig elsöprő. Kerényi Imre ezt az általános tendenciát képviseli, és ehhez nyilvánvalóan joga van. Az ő véleménye ez, az enyém pedig más."

Orbán Viktor

Én is ugyanezt mondom.

SF azt mondja, hogy van benne utálat, én pedig azt, hogy bennem nincs. Ez ugyanakkor mindösszesen annyit jelent, hogy mi két autonóm személyiség vagyunk, ami pedig az esetek többségében meglévő, mély eszmei egyetértés ellenére is természetessé teszi a helyenként eltérő habitust, és gondolkodási sémát.

A lényeg, kedves balos fröcsögők, hogy fel kéne fogni, hogy én soha nem határolódtam el magamtól, vagy akár SF-től, és soha nem is fogok.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!