És a többinek. :) 

Néhány szóban szólnék azon REBISZ-es úriember kapcsán, aki lelkes olvasómként ma este "jólértesülve" közölte a kollégáival, hogy ő bizony felismert, ezért "tudja", hogy én nem vagyok újságíró.

Vidék Méfia Kft pecsétMivel el tudom képzelni, hogy a távozásom után miket mesélhetett a többieknek, amolyan Partizáninfósan félremagyarázva a munkásságom lényegét, azoknak a rendőröknek, akik ma este első alkalommal tévednek ide, szeretném egyértelművé tenni a helyzetet.

Egyrészt, mivel az volt az Önök legnagyobb problémája, hogy késő este, az utcán állva nem lehet adószám alapján ellenőrizni egy médiacég valódiságát, ezért álljon itt kinagyítva a Vidék Média Kft cégszerű aláírása, mert így, kényelmesen megpihenve talán több idő jut erre is.

(Különben ha én olyan iratokat mutogatnék, aminek a tartalma nem felel meg az igazságnak, az a hatóság félrevezetése lenne, tehát bűncselekmény, így engedtessék meg nekem, hogy megjegyezzem, milyen sértő már maga a feltételezés is, miszerint ennyire hülye lennék.)

Valamint szeretném jelezni, hogy az a tény, miszerint a vállalkozási megbízásom alapján készített anyagot rendszeresen felhasználom itt, a személyes oldalamon is, még nem teszi kevésbé illetlenné azt a pletykálgatást, mellyel Ön azt híreszteli a kollégái között, mintha én hazudnék, és valójában nem is lennék egy sajtótermék helyszíni tudósítója.

És bár tudom, hogy néhány rendőr egymás közötti eszmecseréje még nem jelenti azt a nagy nyilvánosságot, mely miatt alappal fejteném ki a nemtetszésemet, ezért jelen írást tessék pusztán amolyan jelzésként venni arra, hogy úriemberként ennek ellenére is sérti az önérzetemet, ha igaztalan dolgokat terjesztenek rólam.

(Az ugyanakkor természetesen tény, hogy a munkafelszerelésem eddig nem felelt meg teljes maradéktalansággal a MUOSZ és az ORFK közötti megállapodásban lefektetett formai külsőségeknek, de ez főként azért van, mert én a MUOSZ-t egy civil szervezetnek tekintem a sok közül, így nem érzem kötelezőnek magamra nézve egyetlen útmutatását sem. Ugyanakkor, mivel Önök ezt minden külön jogszabályi keret nélkül is a zavartalan munka előfeltételének tekintik, természetesen a legközelebbi alkalomra pótlom ezeket a formai hiányosságokat. - Vállalkozói megbízás helyett igazolvány, és mellényen a hitelesített PRESS-es felirat).

De addig se tessék rólam valótlanságokat terjeszteni... 

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!