Budaházy György fel lesz mentve.

bíróságAzért vagyok ebben ennyire biztos, mert ha néhány szóban kellene összefoglalnom a mai tárgyalást, annyit mondanék, hogy míg az ügyészségi vádirat legfeljebb olyan színvonalú volt, mintha én készítettem volna, addig Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd úr előadása egy mesterien összeszedett, szívhez szóló, ugyanakkor ezzel együtt is mélyen szakmai, egyszóval zseniális interpretációját adta annak, hogy miért komolytalan, és antidemokratikus ez az egész eljárás.

Mivel a Kuruc.info egyik szerkesztője, és Budaházy szintén iWiW-tag, ezért feltételezhető, hogy leveleztek egymással.

/Egy rendőrségi jelentés rövid kivonata/

Budaházy beszélÉn a magam részéről igen erős önigazolást találtam az ügyvéd úr szavaiban, mert hellyel-közzel ugyanazokat a gondolatokat hallottam visszaköszönni, melyeket saját magam is kifejtettem több helyen is, itt a blogon. Ilyen gondolatom volt például az, amikor azt írtam, hogy a hatalom megbukása utáni időpontra vágyként bármit meg lehet határozni, elvégre ez ugyanolyan, mintha arra az esetre írnánk le eljárásokat, amikor már leszálltak az UFÓ-k. /Bövebben: SoDI: Kisebbség elleni uszítás?/

De ugyanilyen gondolatom volt az is, hogy az országos útlezárás tervezgetése nem feltétlenül jelent illegális tüntetést, hiszen ezek bejelentett, félpályás demonstrációk formájában, törvényes keretek között is megrendezhetők. /Bővebben: „Államrend Megdöntése Projekt” ./

És még hosszasan sorolhatnám.

Az ügyészHárom órányi anyaggal jöttem haza, így bőven lesz mit megvágnom. Sajnos ennek az volt az ára, hogy a végére nem maradt kellő anyagom ahhoz, hogy interjúkéréssel oda merjek állni akár Budaházy, akár más elé, mert nem kis égés lett volna mondat közepén közölnöm velük, hogy "jaj, bocs, lemerült a cucc". :)

Valahogy mostanában minden, a közvélemény érdeklődésére számot tartó tárgyalásnak van egy olyan része, amin halálra unja magát az ember. Ilyen volt a Gyurcsány elleni perben az, amikor a bíró egyenként szólította mind a 199 felperest, ellenőrizve, hogy megjelentek-e, és ilyen volt most az a több órás tortúra, amíg a bírónő betűről betűre felolvasta a kuruc.info majd' összes cikkét, ami a Budaházy menüpont alatt van elhelyezve. (Konkrétan 14-et.)

Ez olyan unalmas volt, hogy mindenki úgy foglalta el magát, ahogy tudta. Én elővettem a holnapi egyetemi vizsgám jegyzeteit, Novák Előd regényt olvasott, Gonda az arcába temetkezett, Tomcat pedig szundikált egy kicsit.

 Tomcat alszik

Különben gyümölcsözőnek bizonyult az a stílusom, hogy egyes emberek arckifejezéseit lessem bizonyos szavak mellett. Íme például Gaudi-Nagy ügyvéd úr tekintete, amikor a bírónő egy, az MTV ostromára, és ezzel kapcsolatban az ottani, évek óta tartó magyarellenes viszonyokra vonatkozó szövegrészt olvasott fel, ami miatt Rudi Zoltánékat nem feltétlenül kell sajnálni az autóik miatt. :)))

 Gaudi-Nagy Tamás. Éppen az MTV-ről van szó. :-)

Na, videót majd valamikor holnap kaptok.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!