Egocentrikus dolog mindent saját példán keresztül megközelíteni, de szerintem ez így szemléletes... :) 

No meg ez itt még mindig egy egoblog.
Csak a február közepén induló JobbStart.hu lesz más jellegű...


Tudom, hogy nagyon erősen szerénytelenségnek fog hatni, de akkor is ténynek érzem, hogy a realitásérzékem sokkal fejlettebb az átlagnál. Ez bebizonyosodott a zsidajos lakásmaffia-ügyemnél is, amikor ügyvéd anyám és a kollégái rohadt sokat aggódtak, azonban én majdnem végig halál nyugodt maradtam, vagy az október 23-i ügyemnél, ahol megint csak ugyanők idegeskedték magukat halálra helyettem is. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkét ügyet úgy kommunikálják egymás közt, miszerint minden jogi tudást latba vetve közös erővel húztak volna ki a szarból, de én ezzel nem feltétlenül értek egyet, elvégre szerintem - hiába fenyegetett az egyik balhé azzal, hogy elvesztek egy 16 milliós vagyonelemet, a másik pedig azzal, hogy akár 8 évre börtönbe kerülök - valójában mindkét ügy teljesen veszélytelen volt. Ők aggódtak, én pedig tisztán láttam ezt.)

De ugyanez igaz a Szetey-montázsommal kapcsolatos balhéra is, amikor anyámék szintén be voltak tojva azon, hogy „jaj, kiállt az egész kormány”, és hogy „jaj, kemény csapást ígértek”, én viszont - a két nagy jogi ügyemhez hasonlóan - ismét csak poénra vettem az egészet (még ha emellett fontosnak is éreztem tisztázni, hogy nem sorolom magamat a valódi szélsőségesek közé).

Itt említhető meg még az az ÉS beli cikk, ahol Váncsa azon gondolatomat idézte, miszerint 2006 őszén egy pillanatig se volt esély megdönteni a kormányt, én legalábbis nem éreztem valós lehetőséget erre, még az események kellős közepén sem. (Az MTV égő autóit látva is kizárólag arra gondoltam, hogy na vajon erről miként fognak beszámolni a ballib adók.) Az idő ismét engem igazolt.

Most pedig itt van a Pákó ügye, mellyel kapcsolatban - jóval Tomcat megjelent magyarázata előtt (saját mirror itt) blogkommentekben azzal küldtem el az anyjukba azokat a zsidókat (itt), akik szerint ez a Pákós videó olyasmi, mintha „sánta embereket gáncsolnánk ki”, hogy idióták, Pákó ugyanis nem lehet hülye, csak bohóc, elvégre értelmi képességei miatt került ide, és egyetemre is járt.


És lám, megint nekem lett igazam!!!


Mivel egyre több elem erősít meg abban, hogy kiemelkedően pontosan értékelem ki a dolgokat, azt hiszem, most már nem lehet egy szemernyi kétségünk se afelől, hogy Budaházyt tényleg fel fogják menteni (ahogy itt is írtam). :)))

Pákónak pedig ezúton is gratulálok a döntéséhez!!! :)

By SoDI

Kapcsolódó bejegyzéseim a Pákós videóról:

Hivatkozott ügyeim:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!