Na, megszületett a rendőrségi határozat arról a feljelentésről, amit a második Hollán Ernő utcai séta napján tettem.

Ha valaki nem emlékezne: valami hülye zsidó előző nap beírta ide a blogra, hogy ne merjek elmenni Tomcaték tüntetésére, mert ő egy kigyúrt ember, és ha meglát, a rendezvény után megver. Én úgy voltam vele, hogy engem nem fenyegethet senki, ezért másnap délelőtt első dolgom volt feljelentést tenni az illető ellen.

Most a rendőrség visszaírt, hogy szerintük ez a fenyegetés nem volt elég kemény ahhoz, hogy valóban megijedjek tőle.

A fenyegetőző zsidó elleni feljelentésem borítéka - Kattints a nagyításhoz!A fenyegetőző zsidó elleni feljelentésem - Első oldal - Kattints a nagyításhoz!A fenyegetőző zsidó elleni feljelentésem - Második oldal - Kattints a nagyításhoz!

Szóval azért nem bűncselekmény az erőszakos cionista hülyegyerek fenyegetőzése, mert én a Tisztelt Hatóság szerint is elég tökös vagyok ahhoz, hogy ne hagyjam magam megfélemlíteni, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy juszt is elmentem a Hollán Ernő utcába.

Na akkor játszunk el egy kicsit ezzel a gondolattal.

Vegyünk egy egyszerű idézetet.

„Eljött az idő, amikor ki lehet jönni az utcára és azt lehet mondani, nem félünk többet. Nem félünk, mert ebben az országban otthon vagyunk. Ti is otthon vagytok, mert ez mindannyiunk országa.”

Gyurcsány Ferenc

  • Forrás: MSZP.hu, innen

A fenti mondatok a tavalyi Békelánc felvonuláson hangzottak el a Duna-parton. Azon a rendezvényen, melyet idén szintén ugyanabban az időpontban tartanak meg, ugyancsak a miniszterelnök részvételével.

Mint láthatjuk, Gyurcsány egyértelművé teszi, hogy nem fél, és akármi is történik, fontosnak érzi, hogy részt vegyen a pénteki megemlékezésen. Otthon van, ezért nem hagyja, hogy ráijesszenek.

Vagyis a fentiek alapján, ha valaki neadjisten írna neki mostanában egy fenyegető levelet, amiben az áll, hogy a drága miniszterelnök úr maradjon csak otthon kilencedikén, mert különben 'alaposan meg lesz rugdosva', az csak holmi ártatlan csínytevés lenne, komolytalan szórakozás, de semmiképp sem bűncselekmény. Ha születne egy ilyen levél, és Fletó ennek ellenére is elmondaná az idei beszédét, az szintén ezt bizonyítaná.

Saját kedvenc mondásom szerint egy tevékenység vagy tilos - ekkor büntessék meg -, vagy szabad, ez esetben viszont köszönjük az információt, mert haladéktalanul beépítjük az eszköztárunkba.

És bár természetesen távol áll tőlem, hogy ezt a szólást a fentebb leírt teoretikus eszmefuttatásra vetítsem rá - elvégre ez nyilván könnyelmű elhamarkodottság lenne a részemről - azonban azt hiszem, ennek ellenére is sikerült rávilágítanom, hogy milyen szempontok alapján fogom az elkövetkezendő napokban megfontolás tárgyává tenni, hogy fellebbezzek-e a mostani rendőrségi határozat ellen, vagy sem.

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!