A magyarság ügyéért tenni akaró elkötelezett hazafiak balliberális kritikusai állandóan azt próbálják elhitetni az emberekkel, hogy mi a jogok, és a béke ellen küzdünk. Minden alkalmat megragadnak arra, hogy erőszakos felforgatóként, valamint mások szabadságjogainak eltiprójaként mutathassanak be minket.

Tóta W. Árpád már egyenesen odáig ment, hogy kifejtette: szerinte mi annak okán nem lehetünk igazi forradalmárok, hogy '48-as, vagy '56-os elődeinktől eltérően nem több szabadságot akarunk, hanem kevesebbet. A ballib zugfirkászok szerint tehát mi vagyunk a rasszisták, a gyűlölködők, az erőszakos randalírozók, Magyarország egyik legnagyobb tehertételei.

Ehhez képest nézzük a tényeket.

 • Nem mi vagyunk, hanem ŐK azok, akik embertelenségükben egy éven át fizetőssé tették az egészségügyi alapellátást, rengeteg kispénzű embert zárva ki így a gyógyulásból. (Aki vitatkozni akar ezzel a megállapítással, a Corvinus holland vendégprofesszoránál tegye. /részletek itt/). Tény, hogy elképzelni sem lehet olyan utcai erőszakhullámot, mely képes lenne annyi kárt okozni, mint ami ennek az ámokfutásnak lett az eredménye. 
 • Nem mi vagyunk, hanem ŐK azok, akik a magyar felsőoktatásba fizetőképesség alapján szelektáló kasztrendszert szerettek volna bevezetni /részletek/
 • Nem mi vagyunk, hanem ŐK azok, akik fasiszta módon el akarják pusztítani a szólásszabadságot, akik folyamatosan arról beszélnek, hogy mi mindent kellene megtiltani, amit most a demokrácia miatt még szabad a magyaroknak /bővebben lásd a bírósági beszédemet/.

A magyar az egyik leginkább befogadó nép egész Európában.

Az igazi kirekesztőket máshol kell keresni.

Ha szeretnénk tudni, hogy hol lapulnak a szabadság ellenségei, nem kell különösebben megerőltetnünk magunkat a keresésük közben, ugyanis mindenki pontosan ismeri őket. És amikor azt mondom, hogy kivétel nélkül mindenki, cseppet sem túlzok. Elég csak megfigyelnünk a legnépszerűbb kifogásokat arra nézve, hogy egyes magyar fiatalok miért nem mernek nyíltan szembeszállni a cionliberális hatalommal.

Erről szerintem Tomcat-ék nagyon sokat tudnának mesélni a hozzájuk beérkező rengeteg levél alapján. Valaki azért fél küzdeni a magyarság ügyéért, mert még nem dolgozik, hanem tanul. Valaki azért, mert már nem tanul, hanem dolgozik. Valaki azért, mert még nincs családja, valaki pedig azért, mert már van családja. Röviden: az emberek rettegnek szembenézni a valódi veszedelemmel, mert visszafogja őket az egzisztenciális félelem. Holott valóban öntudatos magyar hazafi csak úgy lehet valaki, ha az állhatatosság olyan szintjén áll, ahol a lelke tökéletesen mentes minden hasonló, művi korláttól. Én már szerencsére sikeresen elértem erre a szinte /bővebben itt/.

Az ellenség tehát azt kívánja, hogy a magyarok ne merjenek megszólalni a cionista háttérhatalom számára kényes kérdésekben. Valaki ezt úgy éri el, hogy kifejti: szerinte például a hallgatók politikai sokszínűsége rossz színt vet némely egyetemre, ugyanis egységesen mindenkinek visszahúzódó konzumidiótának kellene lennie. Az ilyen cionista szerint vesszenek az egyéniségek /bővebben itt/.

Ha pedig mindez kevés a megfélemlítéshez, akkor a cionista zsidó a törvénytelenségtől sem riad vissza. (Lásd: lakásmaffia-ügyem)

 • Ha kell, hát a tolerancia legnagyobb élharcosából pillanatok alatt a legvadabb diszkrimináló válik.

Hogy megértsük, mire gondolok, tisztáznunk kell, hogy ma Magyarországon tilos bárkit is hátrányosan megkülönböztetni

 • bőrszíne
 • vallása
 • szexuális szokásai
 • politikai véleménye
 • származása
 • neme
 • életkora

alapján. Ezek egyenlő módon védett tulajdonságok, vagyis nincs szemernyi különbség se aközött, hogy valakit azért diszkriminálsz, mert egy félzsidaj-félcigány buzi, vagy azért, mert nem tetszik a politikai véleménye. Ilyenformán tehát a mindennapi életben, a kirekesztés indokaként ugyanannyira elfogadhatatlan a nigger asszonyállatozás, mint a szélsőjobboldalizás.

SEMMI különbség nincs.

Hogy életszerű legyen a példa, vegyünk egy konkrét, kirekesztő, nyíltan a diszkriminációs törekvéseivel büszkélkedő cionka júdét.

Hogy ne legyenek kétségeink afelől, valóban egy gyökértelen idegenszívűről van-e szó, kezdjük egy olyan idézettel, ami nagyon pontosan beazonosítja számunkra ezt a nemzettesten éktelenkedő ócska fekélyt.

Jeruzsálem aka Cijjón egy picit régebbi, mint ez a hármas trágyahalom, amit Hungáriának hívnak. És valszeg amikor végleg átkeresztelik Közép-Európai Duna-Tisza Köztársaságnak, Cijjón még állni fog, és a Szentély is vissza lesz építve. Ámen!!!!!!!!!

Asszem ennél nem is kell több magyarázat.

De ha valaki még kételkedne:

Én sem vagyok zsidó, csak az apukám, az anyukám, a nagypapám, meg a nagymamám...

Most pedig egy könnyfakasztó részlet következik, tessék sírni és meghatódni.

A nagyapám 1 (egy) darab ember volt, akit elgázosítottak

Hát, remélem, ti át tudtátok érezni a bűnös nép szégyenét helyettem is, mert nekem valahogy nem sikerült, hiába erőlködöm. Sajnos tény ugye, hogy Németország messze van, és tény, hogy Szálasi annak idején sokkal gyorsabban leállította a zsidók deportálását, mint néhány hónappal korábban Horthy. /részletek itt/ Pedig Horthy nem is egy megszállt országot irányított!

Az azonosítással tehát megvolnánk.

És akkor nézzük, mivel is fenyeget ez a kirekesztő, rasszista zsidó.

Az összes pesti gyakorlógimnáziumban vannak kapcsolataim, már várni fognak Rád! A vezető tanár és a diákok is!

És azt remélem tudod, hogy pusztán azért, mert elvégezted a tanári tárgyakat, nem kötelesek neked tanári diplomát adni! Ahhoz azért nekem is lesz egy két szavam, majd ha odakerülsz, akkor felkutatom, hogy melyik bizottság fogja az alkalmasságodat megvitatni... muhaha. A blogodról elmentettem 1-2 terhelő bizonyítékot, hátha időközben kitörlöd. Sodika, amíg én élek, és amíg a szakma kicsit is hallgat Rám: Te még egy Pázmányon sem fogsz tanári diplomát kapni!!!!

...

Hidd el, [SoDI-t] csak így lehet megnevelni, egyszer magába fog szállni. ...

De az biztos, hogy ha elviszi a gyakorlótanításig, ahhoz nekem is lesz néhány szavam. Ha addig megváltozik, értsd: benő a feje lágya, akkor lehet tanár, ha nem, akkor meg sosem. Ez van.

....

Közlöm, hogy a tanári alkalmasságot vizsgáló bizottság döntése pszichológiai és nem politikai alapon történik, és a döntés megfellebbezhetetlen. Polgári peres útra csak akkor terelheted, ha az indoklásban diszkriminációt találsz. De nem fogsz, annyira hülyék nem vagyunk!!! Persze így is perelhetsz, akkor már külföldön is híred megy, és SEHOL SOHA nem leszel tanár.

...

a Sodi-félék tanári diplomájának kiadásához van némi közöm, legyen elég ennyi. És quod dixi, dixi: folyamatosan mentem a mocskait, szerencsére a teljes nevét és a fényképét is közli

...

Nem fogod te tudni, hogy ki mindenki keze lesz a te elutasításodban.

Íme, ilyen egy ócska, cionrasszista végbéllény, aki annyira gyűlöli a heteroszexuális, fehér bőrű, konzervatív, keresztény magyar fiatalokat, hogy még nyíltan bűncselekmények elkövetésével is mer fenyegetni, ha valaki nem pontosan olyan, mint ő, vagy legalábbis nem nyalogatja szervilisen a fajtája seggét.

A legszánalmasabb az egészben az, hogy ez a cionzsidaj amellett, hogy nyíltan egy kirekesztő, rasszista patkány, egyben egy fülét-farkát vonyítva behúzó gyáva féreg is.

Sunyin megbújik a sötétben:

középsuliban semmit [nem tanítok], de az egyetemen igen. Ha ne baj, akkor nem mondom meg, hogy hol és mit, mindkettő alapján elég könnyen beazonosítható vagyok.

Bár ebben az arctalan, csúszómászó tempóban némileg az is közrejátszhat, hogy pontosan tudja, nem nagyon érdekel, hogy pontosan ki ő, akárki is, ha ismerném a nevét, akkor a soron következő legelső munkanapon már ott állnék az irodája előtt egy kamerával, és felkérném, hogy tessék szépen elmondani a Kuruc.info néhány tízezer olvasójának szemébe, mi is pontosan a baja a magyar emberekkel”? :)))

De ő ezt nem vállalná fel, mert egy gyáva fos. 

Íme tehát a kirekesztő, nyíltan rasszista zsidó mintapéldánya.

Még rólunk van pofája bárkinek is azt mondani, hogy diszkriminálunk, és aljas módon meg akarjuk félemlíteni az embereket!

Ősi trükk ez: vádold azzal az ellenségedet, ami te magad csinálsz!

A pofátlanság netovábbja.

By SoDI

 • A bejegyzés idézetei innen
  származnak, a kommentek közül

 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!