Nemrég írtam már arról, hogy azok a zsidók, akik minket az emberi méltóság, a béke, és a szabadságjogok legnagyobb pusztítóiként próbálnak beállítani, rendre maguk valósítják meg mindezt.

Azt is tudhatjátok, hogy a véleménynyilvánítás szabadságának védelme olyannyira fontos a számomra, hogy ennek kedvéért még azt az áldozatot, és fáradtságot is szívesen vállalom, ami a Gárda perben való részvétellel jár együtt. Ennek fényében erről szólt a beavatkozási kérelmem, a bírósági beszédem, és a hétfőn benyújtott fellebbezésem is.

Sokat tűnődtem azon, hogy az olyan emberek, akik elkötelezettek a szabadságjogok védelme mellett, miért nem kivétel nélkül mellénk, a 2006. október 23-án maszkos rendőrállatok által véresre vert, majd most a hatalom által a véleménynyilvánítás szabadságától megfosztandónak kijelölt csoport mellé állnak. Végül rájöttem a megoldásra: ők nyilvánvalóan csak hazudják magukat a szabadságjogok védelmezőinek, mint ahogyan Gusztustalan Péternek is volt pofája az ÁVÓ-t védeni a polgárokkal szemben - annak dacára, hogy az év legtöbb részében ennek ellenére liberális köntösben tetszeleg.

A szólásszabadság elleni legújabb támadás, ami jelenleg a Szent Korona Rádió ellen irányul, csak egy újabb lépcső a korábbi, diktatúra irányába mutató cionista törekvések sorában, azonban egyvalamiben eltér tőlük. Szokatlanul bőven indokolja meg, hogy miért érzi szükségét kirohanni az emberi értékek ellen, ahhoz képest, amit egy Partizáninfó szintű, a magyarázatok helyett mindig csak öncélú fröcsögéssel operáló szennyblogtól elvárhatunk.

Érdemes tehát kielemezni ezt a mocskolódást, minél részletesebben.


A büdös nácik körében gyakori hivatkozási alap a "szólásszabadság".

Meg úgy mindenki körében, aki nem egy elnyomó diktatúrában szeretne élni. 

Egy dolgot azonban elfelejtenek.

Hűha.

Arról van szó, hogy attól, mert lehet, szabad valamit mondani, még nem biztos, hogy ki is kell mondani:

Ez baromság, mégpedig azért, mert ha valamit, amit szabad, nem mondunk ki, akkor pontosan a plurális demokrácia lényege: a gyönyörködtető sokszínűség veszik el, melyből a végén a társadalmi problémák valódi megoldásai kristályosodhatnának ki. 

ennek nem csak jogi, de morális, etikai akadálya is lehet,

Ja kérem. Tessék akkor fejet hajtani a keresztényi értékek előtt, és soha - ismétlen: SOHA nem mocskolni azokat! 

vagy egyszerűen csak jóérzés, empátia, emberség.

Ezek relatív fogalmak. Valóban vannak a társadalomban objektív alapok, melyeket nem illik áthágni, de a keresztényi szentségeken, illetve az ezek tiszteletére épülő szokásokon kívül szinte nincs semmi, amit egy miénkhez hasonló, sokat megélt, keresztényi országban kétség kívül ide kellene sorolnunk. 

A legtöbb esetben azonban - például a gyakran hivatkozott, szólásszabadságáról híres Egyesült Államokban - egyszerűen arról van szó, hogy kezdetektől fogva kialakultak olyan társadalmi, civil szervezetek, konszenzusok, melyek egyszerűen gondoskodnak arról, hogy például olyan szélsőséges, rothadt ideológiák - és pártfogoltjaik - mint például a náci, hitlerista bűnözők újfasiszta, neonáci propagandája - ne nagyon terjedhessenek.

Ettől még tény marad, hogy ezek - nagyon helyesen - terjednek, virágoznak.

  • "Semmiben sem értek egyet veled, de az életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményedet."
    Voltaire

Az egészséges, modern társadalom így szabályozza önmagát.

Pontosan. 

Ha vannak egy társadalomban önszabályozó, egymást kompenzáló folyamatok, az mindig örvendetes. Képzeljük csak el, mi lenne itt, ha a nemzeti radikalizmus nem képezne ellenpontot a magyarságot folyamatosan gyalázó cionrasszisták ámokfutásával szemben.

Hangsúlyozzuk: még a náciknak is,  joguk, az  van hozzá, -

Bizony, ez így van.

mégis minden valamit magára adó cég és szervezet ezerrel határolódik el

Az antiszemitizmustól, és a rasszizmustól. Mondjuk, talán igen... 

az ilyen szélsőséges, uszító,

A szélsőségesektől és az uszítóktól természetesen szintén minden normális ember elhatárolódik, azonban, ebben a játékban éppen Ti vagytok, zsidókáim, a szélsőségesek, és az uszítók. No meg a rasszisták is.

emberellenes náci bűnözőktől,

Itt most nem értem pontosan, hogy kikről lehet szó. Magyarországon én nem tudok náci bűnözőkről. Vagy talán lemaradtam valamiről?

és az azt kiszolgáló, azzal kollaboráló szervezetektől.

Úgy is van.

Szerintem gyújtsuk fel azt a közértet, amelyik minden reggel kiszolgálja Tomcat-et friss kenyérrel.

Le a cionisták politikai ellenfeleit kiszolgáló cégekkel! Vesszen mind!

Még ha rövid távon esetleg meg is érné, a rossz hír miatt hosszú távon biztosan lehúzhatja a rólót (sic! SoDI) egy nácikkal kollaboráló cég -

Lefordítom magyarra: aki nem a zsidók talpát nyalja, az azonnal tűnjön el az üzleti életből.

Hát, megsúgom: MI, AZ EMBERI SZABADSÁG VALÓDI VÉDELMEZŐI ÉPPEN EZ ELLEN A ZSIDÓ-KIZÁRÓLAGOSSÁG ELLEN HARCOLUNK! Egy plurális demokráciában ugyanis az élet minden területének többszínűnek kell lennie! Márpedig, mint láthatjuk, ti a sokszínűség álságos propagálói pont a látszólag saját magatok által is népszerűsített demokratikus elvek elpusztításán munkálkodtok, hogy végül csak és kizárólag a ti akaratotok érvényesülhessen!

a náci ugyanis, ahogy azzal mindenki jóérzésű ember tisztában van, egy agresszív, földbuta, kihaló faj csupán.

Nem. Éppen a ti, Nagy Francia Elsötétedéssel kezdődött, majd 1968-ban kicsúcsosodott, erkölcsromboló uralmatok van kihalásra ítélve, nem a konzervatív, hagyományőrző értékszemlélet! Új idők vannak, és mi vagyunk a jövő, és ti csak egy időszakos tévedés, a történelem egy apró kilengése vagytok! Az egész világon, de Európában főként ez a trend! (Lásd ezt a videót)

Hazánkban, Magyarországon, ahol különösen testközelből érintett az egész társadalom a nácizmus okozta sokknak,

Miféle sokk? Miféle nácizmus?

Valaki tudja, miről van itt szó?

Én itt élek, de mindebből semmit sem tapasztalok. 

ahol a nemzet testéből nácikollaboránsok segítségével  erőszakosan szakítottak ki és gyilkoltak meg többszázezer embert,

Már bocsánat, de a pióca vagy a tetű mióta lesz része a megtámadott testnek?

Ráadásul miféle többszázezer ember?

Volt néhány ezer kollaboráns, akik - mivel háborús idők jártak - megkapták a méltó büntetésüket. De ennek nem volt semmiféle ideológiai alapja, egy hadban álló ország területén ugyanis mindig kiemelten büntetik a törvényszegőket.

Bővebben lásd erről az alábbi videót:

ahol a kiirtott, szétszakadt családok hagyta űrt, sebet még a mai napig nem sikerült a nemzet lelkében begyógyítani,

Ami engem, és az ismerőseimet illeti: mi a magunk részéről köszönjük szépen, gyógyultnak érezzük ezt a "sebet".

és ahol mindezek ellenére ízléstelen újnácik és újfasiszta szervezetek menetelnek,

Hol? Tessék mondani, HOL?

Én ilyesmit nem látok sehol. 

szervezkednek,

Csókolom: ez itt nem anarchia, mi egy társadalomban élünk!

Így tehát úgy természetes, hogy ha emberek - politikai, vallási, vagy egyéb világlátástól függetlenül - megszervezik magukat.

terrorizálnak:

Ez már megint valami fantazmagória.

Miféle terrorizálásról van itt szó?

Nem értem. 

különösen ízléstelen, bunkó és hazaellenes, magyarellenes dolog

Befejezem a mondatot: ... a magyarságért fáradozó hazafiak mocskolására építő blogot indítani.

náci, antiszemita, rasszista újságoknak helyt adni.

Ebből mondjuk az utolsó kettővel egyetértünk. Én sem szeretem az antiszemitákat és a rasszistákat. A nácik szerepe ennél egy kicsivel bonyolultabb kérdés, de ebbe most ne menjünk bele.

Márpedig pontosan ezt teszi a Budaörsi illetőségű, de szervereit a ... utcában, illetve a ...ban elhelyező ... Kft.

Hajaj. Mi a bizonyíték erre?

Több olvasói bejelentés kapcsán szerkesztőségünk tollat ragadott, és egy udvarias levélben megkértük a ... Kft. tulajdonosát - feltételezve hogy talán azért ad helyt a közésimerten (sic! - SoDI) antiszemita, náci uszító, holokauszttagadó "szentkoronaradio.com" oldalnak, mert esetleg nem tud róla.

Oké. Nekem csak három kérdésem lenne.

  1. Pontosan hol található a Szent Korona Rádió oldalán kifejezetten antiszemita tartalom?
  2. Pontosan hol található az oldalon uszító tartalom?
  3. Mi a baj azzal a holokauszt-revizionizmussal, mely mellett már raklap számra állnak rendelkezésre a megcáfolhatatlan történelmi bizonyítékok?

Feltételezésünk naív volt, a válaszlevélben ugyanis a nácikollaboráns PB (E-mail: ...@...  Mobil: +36 ....) az un. - nácik által tipikusan félreértelmezett - "szólásszabadságra" hivatkozva elzárkózott a szolgáltatás megtagadásától.

Nagyon helyesen.

Erről szól a demokrácia.

Miközben amerikai szolgáltatók sorra zárkóznak el a hasonló antiszemita, holokauszttagadó oldalak kiszolgálásától a tengeren túlon (azt egybe kéne írni, te nyomorék - SoDI),

Hazugság!

A Kuruc.info szünetelésének egyetlen oka a cionista zsidók maffiaszerű fenyegetőzése! 

hogyan maradhat meg éppen hazánkban egy náci, uszító szennylap, egy magyar tulajdonú vállalkozás kiszolgálásában?

Úgy hogy ilyen nem létezik.

A Szent Korona Rádió nem náci (megint csak: nem tárgyalva, hogy az különben gond lenne-e), és nem uszító.

Micsoda szégyen ez nekünk, jó érzésű magyaroknak, Magyarországnak?

"Nekünk", magyaroknak? Magyarok lennétek?? 

Hazudsz! Aki a magyar szó ellen van, az nem magyar.

Palencsár Botond véleménye a cégénél tudtával elhelyezett háborús bűnösöket megszégyenítő antiszemita, uszító, náci oldalról: "A fenti okokbol kifolyolag, amig e weblap ellen birosagi hatarozattal nem kopogtat valaki, addig a demokracia alapjat jelento szolasszabadsagot figyelembeveve kenytelenek vagyunk csupan velemenynyilvanitasnak tekinteni az On altal kifogasolt tartalmat. Velemenyem szerint a "nacikollaborans" eleg serto, engem konkretan szemely szerint is sert, nem beszelve a "jo hirnevhez valo joghoz" alapelvrol."

Ez teljesen korrekt.

PB cége biztosítja az uszító, antiszemita, holokauszttagadó tartalmakat publikáló nyiltan neonáci szentkoronaradio.com szennylap számára a tárhelyet. Megéri ez neked, B?

Miért kéne egy fizető vendéget elzavarni?

A Nácivadászok utalnak itt egy könyvajánlóra, melyben egy, a Barikád.hu-ról átemelt cikkben a Szent Korona Rádiósok Ladányi Attila: A Holokauszt-mítosz című könyvét népszerűsítik.

Én már csak azt nem értem, hogy ha a Nácivadász blog szerkesztői még nem olvasták a kérdéses művet, akkor mégis mi alapján bélyegzik meg mindenféle mocskolódó jelzővel?

Kedves B, kérem ne vegye zokon, de az ön által kiszolgált uszító náci oldal jelenleg több százezer-millió jóérzésű magyar embert sért, ezért reméljük megérti, és elfogadja, hogy egyszerűen nevén, azaz nácikollaboránsnak nevezzük! Tekintse ezt csupán "véleménynyilvánításnak"!

Tudjátok, ez úgy lenne véleménynyilvánítás, ha kiállnátok, és saját nevetek alatt, az arcotokat is felvállalva mondanátok el, mit gondoltok. Addig bizony csak becsületsértés, és útszéli mocskolódás marad.

Tessék szépen vállalni a véleményeteket!

Update: PB ígéretett (sic! - SoDI) tett nekünk, hogy eljár az ügyben, illetve felszólította már ügyfelét a kérdéses tartalommal kapcsolatban. Várjuk Botond - remélhetőleg jó hírekkel teli, nem pedig hallgatólagos, felelősségáthárítós-náci-kollaboráns - válaszát: sok sikert kívánunk!

Ha jól sejtem, ez egy sablonlevél volt, amivel le lehetett hűteni a mocskos cionistákat. "Intézkedtünk, basszáj, legyél nyugodt." :)

Ellenkező esetben egy nagyon rusnya árulóval állunk szemben.


No hát, kedves nagyérdemű: tessék szépen eldönteni: Ki valójában a szabadságjogok legnagyobb ellensége?

A cenzúrapárti cionisták, vagy a nemzeti oldalt képviselő, szabadságpárti hazafiak? 

Mindenki döntse el maga. 

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!