Nemrég volt a kommentek között egy ilyen mondatom:

A belterjesség nem életmódot jelöl, hanem a gének keveredésének a hiányát! Az pedig, hogy mitől van szarból fizikailag az átlagzsidó, nem szükséges részletezni, lévén ez egy olyan témakör, melyet mindenki ismer, aki kicsit is érdeklődő ebben az irányban.

SoDI kommentje innen

Akkor többen rácuppantak a témára. C például ezt írta:

Részletezd ki nekem! Ne a belterjes házasodást, hanem hogy erre mi a pontos bizonyíték (irodalommal, forrással alátámasztva), egy mai zsidó átlagembernek ehhez egészen pontosan mi köze van, a következmények milyen tünetekben nyilvánulnak meg az egyes személyeknél...

C kommentje, innen

Erre az alábbi választ adtam:

Én nem mondtam olyat, hogy a zsidók mind "szarból lennének", azonban vannak történelmi és egyéb tények, melyek meghatározzák bizonyos népek tulajdonságait. Ez kőkemény tény, ezzel felesleges vitatkozni. Tények felsorolása pedig SOHA, semmilyen körülmények között nem lehet rasszizmus. Használhatunk a "szar" helyett bármilyen más kifejezést, attól még tény marad, hogy az átlag zsidó, ha reálisan szemléli a világot, saját maga is tisztában van vele, hogy nem a világ legegészségesebb fizikumú népe, így olyasvalaminek a megemlítését, mellyel ők maguk is tisztában vannak, szintén nem lehet bármiféle gyűlölettel, vagy fajelmélettel azonosítani.

SoDI kommentje, innen

Végül természetesen megkaptam ugyanazt az ócska egzisztenciális fenyegetést, mint ami a múltkor sem jött be.

Lehet ám, hogy ez az egész beszélgetés eljut az ELTÉ-re is. Inkább itt magyarázd meg, mint ott!

C kommentje, innen

Nos...

Mint tudjátok, nekem nem stílusom a forrásmunkák gyűjtögetése, mert én egész egyszerűen más területen vagyok jó. Másrészt pedig elképesztően fel tud idegesíteni, ha valaki köztudomású tényeket vitat, annak ugyanis semmi értelme, ha azt próbáljuk bizonygatni egyes idiótáknak, hogy kék az ég, és zöld a fű.

Szerencsére azonban Bloginnak nálam sokkal több türelme van a gyengeelméjűek felvilágosításához, éppen ezért tőlem teljesen függetlenül ma pótolta azt a hiányosságot a magyar nyelvű webes tartalmak területén, melyet a kötözködő barmok eddig rajtam próbáltak számonkérni.

Tessék nyugodtan kattintani, és minden kérdésetekre nyomban kielégítő választ kaptok!


Blogin: Diagnosis Judaica


Lám-lám! Itt van hitelesen, 32 pontos forráslistával alátámasztva, amit állítottam!

Mit tesz Isten, megint nekem volt igazam! :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!