Tegnap a várban összefutottam Ekrem Kemál Györggyel is, akivel hosszasan elbeszélgettem a magyarság elkeserítő helyzetéről. Egyetértettünk abban, hogy a jogi út egyre fogyatkozik, éppen ezért folyamatosan közeledik az idő, amikor a magyarok többsége végre ráébred: ha nem akarunk véglegesen elveszni, harcolnunk kell.

Mit mondjak, igencsak felemelő érzés a jövő hathatósabb megoldásait azzal az emberrel kitárgyalni, aki a rendszerváltás utáni időszakban egyedüliként büszkélkedhet azzal, hogy jogerős bírósági ítéletet tudhat a háta mögött; alkotmányos rend elleni szervezkedésért. :)

Azóta persze már ő is rájött, hogy megfelelő lelki alap, vagyis körültekintő előkészítés nélkül ez egyelőre nem időszerű, ugyanis először az egészséges hazaszeretetet, és értéktiszteletet kell belenevelni a honfitársainkba, ami sajnos nem megy máról holnapra. Hogy mikor érünk célba, nem tudni, azonban - és ezt már én teszem hozzá - a bolsevik férgek ideges ajvékolása pontosan  jelzi, hogy jó úton járunk.

Joggal fél a nemzet minden ellensége, ugyanis közeleg az óra, amikor az igaz nemzeti gondolatok győzedelmeskedni fognak a magyarfaló ármánnyal szemben.

Ha nem menne: YouTube : 1. rész, 2. rész + VideoPlayer.hu verzió

A jobb felső sarokban pörgő SoDI felirat egyelőre csak egy technikai kísérlet, ennél azért valami jobbat fogok kitalálni logónak. :) 

By SoDI

Kapcsolódó:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!