Na, sikerült egy nap alatt lezavarnom mindkét kihallgatást, amire beidéztek.


ÜGYÉSZSÉG

Gyanúsított: Rohamrendőrök

Kérdés: Rugdosták-e a földön húzott bácsit?

Videó: Március 15 akciómozi (vágatlanul itt)

 Ügyészségi kihallgatásom a március 15-ei akciómozimmal kapcsolatban. - Első oldal - Kattints a nagyításhoz!Ügyészségi kihallgatásom a március 15-ei akciómozimmal kapcsolatban. - Második oldal - Kattints a nagyításhoz!

Ügyészségi kihallgatásom a március 15-ei akciómozimmal kapcsolatban. - Harmadik oldal - Kattints a nagyításhoz!


RENDŐRSÉG

Gyanusított: A Reakciós Balogh Ákos Gergely

Kérdés: Kiszolgál-e Tomcat magyarokat?

Videó: Reakció Tomcat ellen

Rendőrségi kihallgatásom Balogh Ákos Gergely Tomcat-ellenes sajtótájékoztatójával kapcsolatban - Első oldal - Kattints a nagyításhoz! Rendőrségi kihallgatásom Balogh Ákos Gergely Tomcat-ellenes sajtótájékoztatójával kapcsolatban - Második oldal - Kattints a nagyításhoz!

Rendőrségi kihallgatásom Balogh Ákos Gergely Tomcat-ellenes sajtótájékoztatójával kapcsolatban - Harmadik oldal - Kattints a nagyításhoz!Rendőrségi kihallgatásom Balogh Ákos Gergely Tomcat-ellenes sajtótájékoztatójával kapcsolatban - Negyedik oldal - Kattints a nagyításhoz!

Egyébként puszta véletlenségből ugyanaz a rendőr hallgatott ki, mint aki a lakásmaffia-ügyemben is nyomoz. Ennek megfelelően már szinte fejből tudta a lakcímemet, mert a tanár bácsim állandóan arról beszél a rendőrségen, hogy - szerinte - milyen sokat dolgozott 2004-ben a kéglim felújításán, és ezért - ismét csak szerinte - milyen sok pénzzel jövök neki. (Arról, hogy a költségeket kábé tízszeresen túlbecsüli, és hogy az eredeti megállapodás szerint ingyenes baráti segítségről, nem pedig fizetett munkáról volt szó, most ne beszéljünk. Azt szintén ne említsük, hogy a több évig húzódó polgári per során egyetlen egyszer sem tudott épkézláb ellenkérelmet benyújtani ezzel kapcsolatban, mindig csak utalt rá, hogy majd meg fogja tenni.)


By SoDI

Kapcsolódó:

Hasonló anyag:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!