Kaptam a múlt héten néhány olvasói megkeresést az április 11-i, Clark Ádám téren lezajlott tömegoszlatással kapcsolatban, de bokros iskolai elfoglaltságaim miatt valahogy elsiklottam felettük. Azoktól, akik nem tudtak elérni telefonon, pedig megígértem nekik, hogy be leszek kapcsolva, elnézést kérek, és ezúton szeretném némileg kárpótolni őket az alábbi videóval, mely a Roosevelt tértől követi nyomon az eseményeket.

3:11-ig egy összevágott szakasszal kezdődik, majd pedig onnantól, vagyis a legelső felszólítástól kezdve egy teljesen vágatlan rész következik, mely a tizedik percre egészen addig a pontig jut el, ahonnan a még aznap, „Tomcat előállítása” címmel feltöltött videómnak a cselekménye indul.

Legnagyobb sajnálatomra az akkor történtek jellege nem teszi lehetővé, hogy Tomcatet és Blogint (7:30) kivágjam a felvételből, pedig, mint tudjuk, mostanában ők töltik be azt a világforradalmat szorgalmazó Trockij szerepét, akit Sztálin elvtárs utasításának megfelelően állítólag minden dokumentumból és képfelvételből kíméletlenül ki kell törölni, illetve retusálni. Úgyhogy a videó ezen apró hiányosságát tessék elnézni nekem. :)

Külön felhívom a figyelmet 8:44-nél arra a két srácra, akik jól láthatóan nem velünk vannak, csupán a buszra várnak, hogy valahogy hazajussanak, a rendőrök mégis beterelik őket abba a tömegbe, amit azután - mint ahogy a Morvai Krisztina közbelépéséről készült videómban világosan látszik - ezután törvénytelenül bekerítenek, és nagyrészt válogatás nélkül begyűjtenek.

Ha valakinek egy bírósági tárgyaláson lenne szüksége a jó minőségű, teljes terjedelmében is vágatlan felvételre, az vegye fel velem a kapcsolatot a e-mail címem e-mail címen, és szívesen segítek neki. Ha pedig szervezési okokból mégsem tudunk egyeztetni, ezek után talán az sem baj, elvégre ma már a bírósági tárgyalásokon is akadhat lehetőség weblapok, illetve YouTube videók online megtekintésére, mint ahogyan az Kroko tanár úr egyik tavaszi tárgyalásán világosan kiderült a számomra.

Ha nem megy a fenti videó, kattints ide!

By SoDI

Kapcsolódó saját videók:


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!