Nagyon röviden a lényeg.

Tomcat és a szemüveg

  • A szakértő meghalt. Aztán feltámadt. De mivel a halott lett idézve a valódi helyett, az csak a következő tárgyalásra jön el.
  • Tomcat és a bíró néni sokat vitatkoztak azon, hogy kultúrembereknek illik-e egymás szavába vágniuk. A bíró néni szerint ez nem kölcsönös dolog, ő megteheti, Tomcat viszont nem. Ebben viszont nem értettek egyet.
  • Azt is megtudhattuk, hogy vajon az általános iskola, vagy a bíróság a komolyabb hely-e, pontosabban hogy hol kell elmélyültebben figyelni, amikor valaki magyaráz. (Bíró néni kifogásolta, hogy miközben Tomcathez beszél, ő folyton a laptopját buzerálja.)
  • Tomcat Botond barátjánál az volt a legfontosabb kérdés, hogy ismeri-e a magyar nyelvben az „akarni” és a „lehetséges” szavak jelentését. Legalábbis ha nem így lenne, nem tartott volna fél óráig, amíg tisztázzák ezt.
  • Update: Blogin vallomását egészen máshogy látta ő és én, ezért a felesleges nézeteltérések elkerülése végett a rá vonatkozó megjegyzésemet utólag töröltem innen.

 Tomcat kikérdezi Blogint

Úgy kábé ennyi volt a valamivel több, mint 4 órás tárgyalás.

Összevágott videótudósítást én nem komponálok, ezt majd nyilván megteszi Kesigomu helyettem is. Viszont úgy döntöttem, hogy megkapjátok vágatlanul az egész felvételt, 10 perces YouTube részletekben.

Ha fent vannak az első részletek, jelentkezem. :)

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!