Elég sok vita folyik arról, ki a tisztességes, becsületes ember a hazai közéletben.

Még engem is gyakorta szoktak támadások érni ebben a témában, annak ellenére, hogy tiszta lapokkal játszom, és nem próbálom meg eltitkolni ellenségeim egyik hazugságát sem. Ennek megfelelően ugyanúgy olvashattátok itt az engem erőszakos bűncselekmény elkövetésével rágalmazó rendőrök jelentését, mint ahogyan a cionista zsidók azon bírósági tanúvallomását is, melyben azzal rágalmaztak engem, hogy hamisan tanúztam, őket pedig valótlan jognyilatkozatok kicsikarása végett az ügyvédemmel fenyegettettem. De a személyemet pocskondiázó ballib cikkeket sem rejtem véka alá, sőt, jelen blogban külön kategória alatt gyűjtöm őket.

Most viszont még tovább emelem a tétet, bizonyítandó, hogy tiszta lapokkal játszom. Olyasmit teszek, amit még az országgyűlési képviselők, vagy miniszterek sem.

Publikálom az adóbevallásomat!

SoDI adóbevallása - 1. oldal - Kattints a nagyításhoz!SoDI adóbevallása - 2. oldal - Kattints a nagyításhoz!SoDI adóbevallása - 3. oldal - Kattints a nagyításhoz!SoDI adóbevallása - 4. oldal - Kattints a nagyításhoz! 

Mostantól tehát egyértelműen kimondhatjuk, hogy minden egyes kötekedő paraszt elveszítette az erkölcsi jogát ahhoz, hogy pocskondiázzon engem, egészen addig, amíg ugyanígy közzé nem teszi a saját bevallását.

Amolyan FAQ szerűen előre válaszolok néhány fröcsögésre:

  • Én adózok is!
    • Én úgyszintén. Az adózás az az adóbevallási -és befizetési kötelezettség maradéktalan betartását jelenti.
  • De én többet adózok!
    • Ha az emberi érték fokmérője az adózás konkrét összegszerűsége, akkor Gyurcsány Ferenchez képest te szar ember vagy. Ugye nem vagy az?

Hogy a régi MIÉP szlogent idézzem: „Csak a tiszta kéz lehet erős.”

Az én kezem tiszta. És a tiéd?

By SoDI


 
 
0 (0)
Jelentkezz be a szavazáshoz!